F Horror Trailer Park: Episode 15 - FilmBoy Horror Trailer Park: Episode 15 - FilmBoy
  • Latest News

    Horror Trailer Park: Episode 15

    Στα επεισόδια του ανανεωμένου Horror Trailer Park βλέπουμε μαζί επιλεγμένα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν.

    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο πολλές φορές, γι’αυτο και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ.

    Το FilmBoy προσπαθεί να καλύψει άλλη μια (μεγάλη όσο δε φαντάζεστε) γκάμα νέων ταινιών, θέλοντας να γίνει η απαραίτητη συνήθεια σας πριν τις αίθουσες, τα DVD Club ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιείτε για να βλέπετε ταινίες.
    (...και πού να δείτε τι ετοιμάζει η ομάδα του FilmBoy από το Σεπτέμβρη!!).


    Στο 15ο επεισόδιο θα δείτε τις τελευταίες κυκλοφορίες trailer από το άγριο Sick Boy, το ιταλικό giallo Masks, το κλισέ Mask Maker (Maskerade) και το καθιερωμένο Ασιατικό b-gore Karak.   

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailer και...you have been warned!



    Sick Boy 


    Είχαμε αρκετά sick girls μέχρι τώρα, ήρθε η ώρα για να γνωρίσετε το Sick Boy.

    Πρωταγωνιστεί η Skye McCole Bartusiak του Don’t Say a Word και του Boogeyman στο ρόλο μιας νεαρής κοπέλας που πηγαίνει να πάρει τη θέση της babysitter για ένα μικρό αγόρι.

    Το αγόρι είναι περιορισμένο στο δωμάτιο του εξ αιτίας μιας μυστήριας αρρώστιας, αλλά η κοπέλα υποψιάζεται ότι η μητέρα του δεν της είπε όλη την αλήθεια.

    Η αλήθεια αποδεικνύεται ακόμα χειρότερη από ό,τι μπορούσε να φανταστεί.

    Το Fangoria μιλά με τα καλύτερα λόγια για το Sick Boy του Tim T.Cunningham (κι επειδή πήρε την αποκλειστικότητα του trailer πιθανότατα) αλλά όταν το είδα απέκτησα την ίδια άριστη γνώμη.  






    Masks 

    Το Masks είναι ένας ύμνος στα giallo φιλμ και στο έργο ιταλών σκηνοθετών όπως ο Mario Bava και ο Dario Argento και βρίσκεται ακόμα στο μοντάζ αλλά το promo trailer κυκλοφόρησε πρόσφατα.

    Είναι η ιστορία της Στέλλα, μιας φιλόδοξης σπουδάστριας δραματικής σχολής που γίνεται δεκτή στο μυστήριο σχολείο 'Mateusz Gdula'.

    Ο ιδρυτής της σχολής αυτής αυτοκτόνησε όταν απαγορεύτηκε η ιδιαίτερη μέθοδος διδασκαλίας του εξ αιτίας των πολλών θανάτων των σπουδαστών, στη δεκαετία του 70.

    Αλλά όταν αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα πράγματα στην εγκαταλειμμένη πτέρυγα της σχολής, η Στέλλα υποψιάζεται ότι η μέθοδος Gdula εξακολουθεί να υπάρχει ...και θέλει να συμμετέχει με κάθε κόστος!

    Η σκηνοθεσία είναι του Andreas Marschall ο οποίος έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε φεστιβάλ με το προηγούμενο Tears of Kali.

    Το Masks είναι το σημερινό αγαπημένο μου.





    Mask Maker (Maskerade)

    Από τη Screen Media Ventures έρχεται η αμερικανιά Mask Maker, ένα νέο slasher με πρωταγωνιστή τον Jonathan Breck, τον δολοφόνο στα Jeepers Creepers.

    Ένα νεαρό ζευγάρι αγοράζει μια έκταση με ένα σπίτι του 19ου αιώνα και μια φυτεία και καλεί φίλους για τριήμερο.

    Όταν απελευθερώνουν τυχαία το θαμμένο στο παρελθόν κακό, το σπίτι των ονείρων τους μετατρέπεται σε σπίτι του τρόμου, με τον αρχικό ιδιοκτήτη επιστρέφει για μια αιματηρή εκδίκηση.

    Η σκηνοθεσία είναι του Griff Furst και θα το βρείτε και με τον τίτλο Maskerade.





    Karak 

    Τα καλύτερα b-horror movies της εποχής γυρίζονται πλέον στην Ασία.

    Καταλαβαίνω ότι ορισμένοι ίσως είναι πιο επιλεκτικοί στα horror τους, και τους επικροτώ γι’αυτό, ωστόσο μερικές φορές δε χρειάζονται πειστικές εξηγήσεις, ειδικά όταν υπάρχουν αιωρούμενα κομμένα κεφάλια με άσχημες προθέσεις.

    Το Karak του Yusry Abdul Halim είναι το νέο splatter από τη Μαλαισία και αφορά τέσσερις φοιτητές που επιστρέφουν από μια νύχτα ξεσαλώματος στη Κουάλα Λουμπούρ, όταν το αυτοκίνητο τους θα τρακάρει σε ...κάτι.

    Για να βρίσκονται στις τάξεις τους το επόμενο πρωί, αποφασίζουν να το πάρουν με τα πόδια και να κόψουν δρόμο μέσα από ένα παλιό χωματόδρομο, μη γνωρίζοντας ότι η απόφαση τους αυτή θα τους αλλάξει την ανατομία ...τη ζωή ήθελα να πω.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror Trailer Park: Episode 15 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top