F Kate Beckinsale και Jessica Biel επίσημα στο remake του Total Recall - FilmBoy Kate Beckinsale και Jessica Biel επίσημα στο remake του Total Recall - FilmBoy
  • Latest News

    Kate Beckinsale και Jessica Biel επίσημα στο remake του Total Recall

    Το remake του Total Recall ξεκινά γυρίσματα και το FilmBoy έμαθε κάποιες προσθήκες στο cast τις οποίες ...είχαμε γράψει από τον Απρίλιο και τελικώς επιβεβαιωθήκαμε 100%.

    Έγραφα τότε ότι η Kate Beckinsale έχει το ρόλο σχεδόν σίγουρο λόγω του σκηνοθέτη Len Wiseman, ο οποίος θα είχε πολλή μουρμούρα στο σπίτι αν δεν της τον έδινε, καθότι είναι o σύζυγός της.

    Επίσης γράφαμε ότι οι άλλες υποψήφιες ήταν η Diane Kruger με τη Jessica Biel και ειδικά για τη δεύτερη οτι αν τον έχανε, θα έπαιρνε έναν 2ο ρόλο στη ταινία.

    Επίσημα πλέον...




    ...η Kate Beckinsale και η Jessica Biel θα είναι στο remake της Columbia, μαζί με τους γνωστούς ήδη Colin Farrel, Bryan Cranston και Ethan Hawke που προστέθηκε τελευταία και θα έχει απλώς ένα πέρασμα.

    Μόλις προχθές όμως είχαμε άλλες δυο επίσημες προσθήκες στο cast, με τη Shannon Elizabeth (τη σχεδόν θρυλική Nadia στο American Pie) και τον John Cho (του Star Trek και με πέρασμα κι αυτός στο American Pie) να παίρνουν 2ους ρόλους στη ταινία. 


    Το Total Recall έχει ημερομηνία εξόδου την 3η Αυγούστου 2012. 

    Δε ξέρω για το αποτέλεσμα αλλά από cast είναι σε καλό δρόμο.
    Αντιρήσεις;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kate Beckinsale και Jessica Biel επίσημα στο remake του Total Recall Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top