F Cannes 2011: Η Emily Browning στο τολμηρό trailer του Sleeping Beauty - FilmBoy Cannes 2011: Η Emily Browning στο τολμηρό trailer του Sleeping Beauty - FilmBoy
  • Latest News

    Cannes 2011: Η Emily Browning στο τολμηρό trailer του Sleeping Beauty

    Η Emily Browning ήταν ένα είδος εκδιδόμενης στο Sucker Punch του Zack Snyder και φαίνεται ότι κάτι παρόμοιο είναι και στο Sleeping Beauty της Julia Leigh, μια ταινία που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις Κάννες.

    Στο trailer υπάρχει και το όνομα της Jane Campion, σκηνοθέτιδας του Bright Star, αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο καθώς δεν υπάρχει πουθενά στα credits της ταινίας.

    Το Sleeping Beauty έρχεται από την Αυστραλία και σίγουρα δεν είναι η πιο feel good ταινία που θα δούμε, αν σκεφτείς ότι η πρωταγωνίστρια παίρνει χάπια για να μπορούν άντρες που πληρώνουν να ...κάνουν πράγματα επάνω της ενόσω αυτή κοιμάται!

    Δε γνωρίζει τι της κάνουν μέχρι που αποφασίζει μια φορά να μην πάρει το χάπι για να μάθει – κάτι που είναι μεγάλο λάθος γιατί ...οι γυναίκες δε θέλετε να ξέρετε τι θα ήθελαν να κάνουν οι άντρες επάνω σας όσο κοιμάστε.

    Ατμοσφαιρικό και τολμηρό, το βέβαιο είναι ότι το Sleeping Beauty δε θα περάσει απαρατήρητο.

    Εκτός από την Emily Browning παίζουν ο Michael Dorman (Daybreakers), η Mirrah Foulkes (Animal Kingdom) και η Rachael Blake.

    Εντυπώσεις; 




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cannes 2011: Η Emily Browning στο τολμηρό trailer του Sleeping Beauty Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top