F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 10/3/2011 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 10/3/2011 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 10/3/2011

    Έβλεπα χθες στις ειδήσεις ένα ρεπορτάζ για το ότι οι νεοέλληνες προτιμούν να παρακολουθήσουν μια ταινία στο σινεμά ή στο DVD από το να βγουν έξω.

    Δικαιωνόμαστε εμείς που θεωρούμε τον κινηματογράφο ένα από τα ελάχιστα μέσα που επιτρέπουν στο καθένα μας να ξεφύγει από την ελληνική ζοφερή πραγματικότητα. 



    Ο Αετός της Αυτοκρατορίας (The Eagle), του Kevin MacDonald. 
    Ο Channing Tatum στο ρόλο του γιου του αρχηγού της 9ης Ρωμαικής Λεγεώνας που ξεκινά ένα ταξίδι για να φέρει πίσω το χρυσό έμβλημα του Αετού που κουβαλούσε μαζί της η 9η , είκοσι χρόνια πριν.

    Ένα άτυπο sequel του Centurion δηλαδή αλλά πιο classy και δυστυχώς, χωρίς αίμα αφού για να πάρει το ‘Κατάλληλον’ από την επιτροπή κόβει τις σκηνές μάχης πριν φτάσει το σπαθί στον εχθρό.


     

    Σύζυγος για Ενοικίαση (Just Go With It) (5/10), του Dennis Dugan.
    Ο Adam Sandler είναι ένας επιτυχημένος πλαστικός χειρούργος που έχει πληγωθεί από έναν παρά λίγο γάμο και έκτοτε το παίζει παντρεμένος για να ρίχνει γκόμενες στα bar.

    Όταν γνωρίζει μια όμορφη δασκάλα (Brooklyn Decker) και μετά από μια ειλικρινή νύχτα μαζί της, εκείνη ανακαλύπτει ...τη βέρα.

    Της λέει ότι βρίσκεται στα χωρίσματα και θα παρακαλέσει τη βοηθό του (Jennifer Aniston) να υποδυθεί τη σύζυγο από την οποία θα πάρει διαζύγιο και, από εκεί και πέρα τα ψέματα διαδέχονται το ένα το άλλο.
     


    Rango, του Gore Verbinski.
    Ένας μοναχικός χαμαιλέοντας (με τη φωνή του Johnny Depp) που τον χάνουν οι ιδιοκτήτες του, άθελα του γίνεται ο καουμπόη που θα σώσει μια πόλη στην Άγρια Δύση, με κατοίκους αλλόκοτα και παράξενα ζώα αλλά πολύ χιούμορ.

    Ίσως το καλύτερο animation της χρονιάς και ίσως να έφτασε η χρονιά που η Pixar θα χάσει το Oscar Καλύτερου animation.


     




    Μέσα από τις Φλόγες (Incendies) (9/10), του Denis Villeneuve.
    Το  άνοιγμα  της  διαθήκης  μιας  μητέρας  ανατρέπει  ό,τι  γνώριζαν  τα  δίδυμα  παιδιά  της  γι’αυτήν  μέχρι  τότε,  και  τα  οδηγεί  στην  αναζήτηση  της  δικής  της  αλλά  και  δικής  τους ,  εν τέλει,  αλήθειας.

    Δύο  κλειστοί  φάκελοι  πρέπει  να  παραδοθούν  στον  πατέρα  που  μέχρι  τότε  θεωρούσαν  νεκρό  και  στον  αδελφό  που  δε  γνώριζαν  ότι  έχουν.

    Γαλλόφωνο Καναδικό φιλμ που ήταν υποψήφιο για Oscar Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας στα φετινά βραβεία.
     


    London Boulevard, του William Monahan.
    Ο σκληρός Mitchell (Colin Farrell) βγαίνει από τη φυλακή αποφασισμένος να μην αφήσει τον παλιό του φίλο (Ben Chaplin) και το αφεντικό της συμμορίας του (Ray Winstone) να τον ξαναβάλει στον κακό το δρόμο.

    Πιάνει δουλειά ως σωματοφύλακας μιας απομονωμένης διάσημης ηθοποιού του κινηματογράφου (Keira Knightley) αλλά και πάλι δυσκολεύεται να μείνει στον ίσιο δρόμο.




     


    Παίζονται ακόμη:
    Μικρά Αθώα Ψέματα (Les Petits Mouchoirs), του Γκιγιόμ Κανέ.
    Γαλλική δραματική με σπουδαίο cast (Marion Cotillard) όπου μια παρέα φίλων συναντιέται σε ένα εξοχικό μετά από χρόνια.

    Οι Ιππείς της Πύλου, του Νίκου Καλογερόπουλου.
    Ελληνική κωμωδία όπου ένας ηθοποιός με χρέη αφήνει την Αθήνα για να ζήσει σε ένα κάστρο στην επαρχία.

    Καλό Σινεμά.    
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 10/3/2011 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top