F Είστε έτοιμοι για ένα νέο Ημερολόγιο της Bridget Jones; - FilmBoy Είστε έτοιμοι για ένα νέο Ημερολόγιο της Bridget Jones; - FilmBoy
  • Latest News

    Είστε έτοιμοι για ένα νέο Ημερολόγιο της Bridget Jones;

    Γράφει η Τατιάνα Τζινιώλη.

    Επιστρέφει το διάσημο Ημερολόγιο της Bridget Jones για μια απολαυστική συνέχεια!
    Προς το παρόν τιτλοφορείται Bridget Jones 3 και ακόμα είναι σε πρώιμο στάδιο.

    Οι πρωταγωνιστές φαίνεται να μένουν ίδιοι, ενώ θα χει ενδιαφέρον να δούμε τον Οσκαρικό πια Colin Firth να ενσαρκώνει για ακόμη μια φορά τον ντροπαλό Mark Darcy.

    Μια ταινία που ανέδειξε την Renee Zellweger, Το ημερολόγιο της Bridget Jones και μαζί με το υποκριτικό της ταλέντο έλαμψαν και οι καμπύλες της.

    Η πρώτη ταινία βγήκε στις αίθουσες το 2001.
    Ηρωίδα μια παχουλή ξανθούλα Αγγλίδα ...




    ...στη Βρετανία του σήμερα, ψάχνει τον έρωτα!

    Με τα πολλά βρέθηκε ανάμεσα στους δύο πιο ποθητούς άντρες της Αγγλίας, Colin Firth, Hugh Grant που ενσάρκωναν δύο τελείως διαφορετικούς τύπου άντρα.
    Τον ντροπαλό και σοβαρό Mark και τον γοητευτικά ανέμελο Daniel, αντίστοιχα.

    Αν ρωτήσετε εμένα επιλέγω τον Hugh ασυζητητί, αλλά δεν είμαι εγώ το θέμα μας!

    Τρία χρόνια αργότερα, το 2004 ήρθε και η δεύτερη συνέχεια της, που ακόμα η παχουλούλα Bridget αμφιταλαντεύεται.

    Ελπίζω να μην καταντήσει σαν την Bella από το Twilight που σε δύο φιλμ δεν μπορεί να αποφασίσει - με λίγη καλή τύχη 7 χρόνια αργότερα, στην τρίτη ταινία θα κατασταλάξει (η Bridget, για την  Bella έχω τις επιφυλάξεις μου).

    Μετά τον αρραβώνα της στη 2η συνέχεια με τον Μark, το επόμενο φιλμ θα τη βρίσκει λίγο μετά τα 40, να προσπαθεί να κάνει παιδί αφού το βιολογικό της ρολόι κάνει σαν ξυπνητήρι.

    Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ο τίτλος της ταινίας, ωστόσο όλα φαίνεται να προχωράνε καλά, και το σενάριο να γράφεται ενώ η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει κοντά στο τέλος του χρόνου σύμφωνα με το Variety.

    Υπάρχει η φήμη πως μάλλον το σενάριο θα βασίζεται στις μικρές στήλες που είχε γράψει η συγγραφέας Helen Fielding για τη βρετανική εφημερίδα The Independent το 2005.

    Η ίδια η Zellweger σε δήλωση που έκανε για τη ταινία το 2007 ανέφερε πως αν τελικά γίνει το λιγότερο που θα την απασχολήσει θα είναι το βάρος που θα πρέπει να πάρει.

    Ακούγεται ωστόσο πως μάλλον η Renne θα διατηρήσει τη καλλίγραμμη σιλουέτα της, αλλά ελπίζουμε να μην είναι έτσι, γιατί τότε θα χάσει τα 2/3 της ταινίας.

    Η αλήθεια είναι πως τα κιλά της έγιναν λίγο γιο-γιο με τις δύο αυτές ταινίες, αλλά σίγουρα άξιζε το κόπο και το ...φαγητό μιας και τα κιλά της, της χάρισαν τον πιο πετυχημένο ρόλο της καριέρας της.

    Αναμφίβολα πρόκειται για μια ικανή και ταλαντούχα ηθοποιό που όμως στιγματίστηκε από την συγκεκριμένη ταινία και οι περισσότεροι τη θυμούνται από αυτή.

    Έχοντας πολλές και ενδιαφέρουσες ταινίες στο ενεργητικό της (Down With Love, Chicago, Jerry Maguire, Miss Potter, Cold Mountain κ.α) η παχουλούλα Αγγλίδα με τα granny pants φαίνεται να την ακολουθεί παντού.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Είστε έτοιμοι για ένα νέο Ημερολόγιο της Bridget Jones; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top