F Γιατί η Απονομή των Oscar χθες ήταν βαρετή - FilmBoy Γιατί η Απονομή των Oscar χθες ήταν βαρετή - FilmBoy
  • Latest News

    Γιατί η Απονομή των Oscar χθες ήταν βαρετή

    Από όλες τις Απονομές που έχω παρακολουθήσει τα περασμένα χρόνια, η χθεσινή 83η Απονομή στο Kodak Theater ήταν από τις πιο απογοητευτικές και βαρετές τελετές, πιο βαρετή ακόμα κι από την ελληνική υποψήφια Ξενόγλωσσης Ταινίας.

    Πέρα από την πολύ καλή αρχή με ένα φοβερό video (που θα δείτε σε λίγο)  στο οποίο οι δυο παρουσιαστές βρίσκονται μέσα στο όνειρο (σε στυλ Inception) του Alec Baldwin και συναντάνε τους πρωταγωνιστές των σημαντικότερων ταινιών, τα βραβεία ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως χωρίς πολλά πολλά και γρήγορα μπήκαμε στη ρουτίνα του προγράμματος.

    Εκτός από αυτό, η χθεσινή βραδιά έδωσε απάντηση στο ερώτημα ‘Τι δεν μπορεί να κάνει ο James Franco;’.
    Να παρουσιάσει τα Oscar!

    Ο νεαρός ηθοποιός, ...




    ...απόφοιτος πανεπιστημίου, σκηνοθέτης και δημιουργός καλλιτεχνικών κατασκευών James Franco, απέτυχε οικτρά στην παρουσίαση της Απονομής, κι ας είχε μια σπινταριστή Anne Hathaway δίπλα του η οποία θα μπορούσε να ξυπνήσει ακόμα και τον μεγαλύτερο υπναρά.

    Η απάθεια του ήταν συγκλονιστική.

    Μιλάμε, σε όλη τη βραδιά φαινόταν σαν να διάβαζε τα κείμενα με το ζόρι, σαν να βαριόταν αφόρητα την όλη διαδικασία και, από μια ώρα και μετά φάνηκε να το παράτησε τελείως παίρνοντας το απόφαση ότι δεν τραβάει.

    Φοβάμαι μάλιστα ότι πολλοί θα έπεσαν ψυχολογικά βλέποντας αυτή τη θλιβερή φάτσα και θα έκλεισαν τη τηλεόραση! 


    Από την άλλη, για την Anne Hathaway είχα τις επιφυλάξεις μου αλλά τις παίρνω πίσω.

    Η κοπέλα χαμογελούσε σε όλη τη διάρκεια του event, έκανε τα σκετσάκια της (μόνη της!) και αν μη τι άλλο φαινόταν να το διασκεδάζει με τη ψυχή της.

    Αυτή και ο Franco προσεληφθήκαν από την Ακαδημία να παρουσιάσουν τα Oscar σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τραβήξουν το νεανικό κοινό να δει τον 3,5 ωρών ύμνο ενός Βρετανικού δράματος, του The King’s Speech που φαινόταν ότι θα μονοπωλούσε τα βραβεία.

    Από τις μεγαλύτερες αποτυχίες ο Franco, αξίζει κι άλλη ευκαιρία η Hathaway.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γιατί η Απονομή των Oscar χθες ήταν βαρετή Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top