F Horror Trailer Park: Episode 13 - FilmBoy Horror Trailer Park: Episode 13 - FilmBoy
  • Latest News

    Horror Trailer Park: Episode 13

    Στα επεισόδια του ανανεωμένου Horror Trailer Park βλέπουμε μαζί επιλεγμένα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν. 

    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο πολλές φορές, γι’αυτο και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ.  


    Το FilmBoy προσπαθεί να καλύψει άλλη μια (μεγάλη όσο δε φαντάζεστε) γκάμα νέων ταινιών, θέλοντας να γίνει η απαραίτητη συνήθεια σας πριν τις αίθουσες, τα DVD Club ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιείτε για να βλέπετε ταινίες. 

    Στο 13ο επεισόδιο θα δείτε τις τελευταίες κυκλοφορίες trailer από το απαγορευμένο Frankenstein’s Army που έχει κοπεί από το you tube και από σχεδόν παντού λόγω των εξαιρετικά ενοχλητικών σκηνών του, το Ασιατικό slasher Dream Home, το ...πειραγμένο comedy horror Some Guy Who Kills People και το νεανικό Wolf Town.   

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailer και...you have been warned!



    Frankenstein's Army

    Όταν ένας Ολλανδός σκηνοθέτης με το όνομα Richard Raaphorst έβγαλε κάποια promo πλάνα από το Worst Case Scenario πριν χρόνια, τα οποία έδειχναν σκληρές σκηνές με ζομπι στο πόλεμο, η αντίδραση πολλών site ήταν ‘Θέλουμε κι άλλο!’.

    Τελικά ελλείψει χρημάτων δεν τελείωσε ποτέ αυτό το φιλμ, αλλά επανήλθε και σίγουρα αυτή τη φορά θα προκαλέσει εντάσεις.

    Ήδη, το teaser trailer που θα δείτε παρακάτω έχει βγει από το you tube ‘...λόγω πολλών προειδοποιήσεων προς το χρήστη’ και μόνο το Twitch το έχει ακόμη online.

    Μιλάμε για το Frankenstein’s Army, ένα ψευδοντοκιμαντέρ όπου μας λέει για το μακάβριο σχέδιο του Χίτλερ και το πώς αυτό άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά ...κυριολεκτώ!

    Αυτό που θα δείτε στη συνέχεια ίσως ενοχλήσει κάποιους αλλά θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι ο συνδυασμός Ναζί με horror ήταν πάντα ακαταμάχητος.
     






    Dream Home

    Και τα καλά horror της IFC Films συνεχίζονται.

    Μπορεί το φιλμ να έχει ήδη βγει σε Video On Demand στην Αμερική στις 8 Φεβρουαρίου και να λέγεται ότι βγήκε σε κάποιες αίθουσες στις 11 (δεν επιβεβαιώνεται όμως από το Boxofficemojo), αλλά εγώ έχω ένα trailer ολόφρεσκο για σας.

    Ο λόγος για το Dream Home του Pang Ho-Cheung, ένα slasher από το Hong Kong στο οποίο μια νεαρή πετυχημένη επαγγελματικά κοπέλα θέλει να ζήσει σε ένα διαμέρισμα στο ψηλότερο μέρος ενός ουρανοξύστη.

    Όταν η συμφωνία όμως χαλάει, αποφασίζει να κρατήσει το Όνειρο της ζωντανό, ...κρατώντας τους πάρα λίγο γείτονες της νεκρούς.

    Το trailer έχει απίστευτες σκηνές και είναι από τα πιο extreme slasher που είδα τελευταία.






    Some Guy Who Kills People

    Κάπου πέρυσι είχε πέσει το μάτι μου σε μια είδηση που έλεγε ότι ο John Landis ήταν στη παραγωγή μιας horror comedy με τίτλο Some Guy Who Kills People αλλά έκτοτε δεν άκουσα κάτι καινούργιο (αν και μαθαίνω ότι όλο και υπήρξαν ειδησούλες).

    Σήμερα όμως έχουμε το 1ο trailer που αξίζει να το δείτε.

    Σκηνοθετημένο από τον Jack Perez, το Some Guy Who Kills People λέει την ιστορία ενός loser σε μια μικρή πόλη που τα παίρνει στο κεφάλι και σκοτώνει όσους θεωρεί υπεύθυνους για τη μίζερη ζωή του.

    Στο trailer, πέρα από κάποιες σκηνές gore, όλα τα λεφτά είναι ο μπάτσος!
    Δείτε το και θα με θυμηθείτε.






    Wolf Town

    Δε θα μπορούσε να λείψει και το κλασικό θριλεράκι που αρχίζει με το  ‘μια ομάδα νεαρών πάει για τριήμερο σε απομονωμένο μέρος’ .

    Αυτές οι ταινίες είναι ένα είδος μόνες τους, δε νομίζετε;

    Και θα με συγχωρήσετε αλλά, ως φανατικός οπαδός των σκυλιών Husky δε μπορώ παρά να μην είμαι με τους κακούς στο Wolf Town, μιας και οι κακοί είναι λύκοι!

    Το Wolf Town είναι σκηνοθετημένο από τον John Rebel και παίζουν, όπως θα μαντέψατε, νεαροί άγνωστοι ηθοποιοί από τις δεκάδες που ξεκινούν καριέρα με τέτοια θρίλερ.

    4 φίλοι πηγαίνουν σε μια ghost town της Άγριας Δύσης, αλλά οι λύκοι που αφάνισαν τη πόλη χρόνια πριν βρίσκονται ακόμη τριγύρω.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror Trailer Park: Episode 13 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top