F Στα σχέδια το Sadako 3D, το Γιαπωνέζικο sequel του The Ring - FilmBoy Στα σχέδια το Sadako 3D, το Γιαπωνέζικο sequel του The Ring - FilmBoy
  • Latest News

    Στα σχέδια το Sadako 3D, το Γιαπωνέζικο sequel του The Ring

    Υπάρχουν δύο 3D projects που ετοιμάζονται και βασίζονται στη ταινία που άρχισε τη τρέλα με τα Γιαπωνέζικα horror, το The Ring.

    Σας έχουμε ειδοποιήσει εγκαίρως ότι η Dreamworks ετοιμάζει το 2ο sequel του φοβερού αγγλόφωνου The Ring σε 3D (αν και ακόμα βρίσκεται στη προετοιμασία) και τώρα μαθαίνω ότι και οι Γιαπωνέζοι μπήκαν στο τριπάκι του 3D.

    Σύμφωνα με το Dread Central, η εταιρεία Kadokawa Pictures ανακοινώνοντας τα προσεχώς της στη πρεμιέρα της καινούργιας της αίθουσας στο Τόκιο, ανέφερε το Sadako 3D.

    Και αν αυτό δε σας λέει τίποτα, να θυμίσω (γιατί απαγορεύεται να μην το ξέρετε αν είστε φαν του asian horror) ότι η Sadako ήταν ...




    ...ο κύριος χαρακτήρας στο Ringu του 1998 που τα άρχισε όλα, η κοπέλα που έβγαινε από τις τηλεοράσεις ...η Samara ντε, στο αγγλόφωνο The Ring.

    Περιττό να πω ότι η Sadako έχει γίνει icon στο χώρο των Ασιατικών θρίλερ με τα μακριά μαλλιά να της κρύβουν το πρόσωπο και, γνωρίζω κάποιους που τους στοιχειώνει στον ύπνο τους ακόμα και τώρα.

    Ίσως γι’αυτό και ο συγγραφέας της σειράς Koji Suzuki ανέφερε ότι στο Sadako 3D θα υπάρχει και μια σκηνή με τη λεγάμενη να βγαίνει από μια τηλεόραση, παρόμοια με το 1ο!

    Χρειάζεται να πω ότι οτιδήποτε νεότερο θα το μάθετε αμέσως;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Στα σχέδια το Sadako 3D, το Γιαπωνέζικο sequel του The Ring Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top