F Η Amber Heard ως Red Sonja στο remake του Simon West; - FilmBoy Η Amber Heard ως Red Sonja στο remake του Simon West; - FilmBoy
  • Latest News

    Η Amber Heard ως Red Sonja στο remake του Simon West;

    Πάει καιρός που ακούστηκε κάτι για το rebbot/remake Red Sonja.

    Ο Robert Rodriguez γύρισε τη πλάτη νωρίς στη πιθανότητα να το  σκηνοθετήσει, η φημολογούμενη πρωταγωνίστρια (και πρώην αραβωνιάρα του) Rose McGowan κατέληξε στο Conan The Barbarian και κάποιες φήμες ότι η Megan Fox θα έπαιρνε το ρόλο αποδείχθηκαν (ευτυχώς) αναληθείς.

    Τώρα, ο παραγωγός Avi Lerner (που εμπλέκεται και στο επερχόμενο reboot του Conan) είπε ότι το Red Sonja απέκτησε σκηνοθέτη στο πρόσωπο του Simon West (Con Air και The Mechanic πρόσφατα) και ότι μια πιθανή starlet για τον ομώνυμο ρόλο είναι η Amber Heard.

    Η Red Sonja βασίστηκε στο χαρακτήρα που έγραψε ο Robert E. Howard αλλά η πρώτη της εμφάνιση ήταν στο κόμικ της Marvel, Conan The Barbarian, για να γίνει ταινία το 1985 με τη Brigitte Nielsen στον πιο αναγνωρίσιμο ίσως ρόλο στο σινεμά, αλλά επίσης εντελώς κουφό καθώς ...




    ...εκεί έπαιζε και ο Arnold Schwarzenegger ως Lord Kalidor τη στιγμή που το Red Sonja εξελισσόταν την ίδια εποχή με τον Conan …του Arnold Schwarzenegger!

    Τέλος πάντων, αυτά είναι ιστορία.
    Ο Lerner είπε ακόμη στο Empire ότι το Red Sonja είναι πρώτη προτεραιότητα από τότε που τελείωσαν τα γυρίσματα του 3D reboot Conan και θα γίνει πριν γίνει κάποια sequel, αν γίνει.

    Τέλος ανέφερε ότι η Amber Heard είναι δική του σκέψη και ότι ακόμη ούτε η ίδια ξέρει τίποτα.

    Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι, αν και δεν έχει τη σωματική διάπλαση να υποδυθεί τη κοκκινομάλλα πολεμίστρια, η σκέψη μιας Amber Heard πάνω σε άλογο με μπικίνι σε όλη τη ταινία, δε θα με χάλαγε καθόλου.

    Εσάς;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Amber Heard ως Red Sonja στο remake του Simon West; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top