F Ο David Fincher μιλάει για το remake του Girl with the Dragon Tattoo - FilmBoy Ο David Fincher μιλάει για το remake του Girl with the Dragon Tattoo - FilmBoy
  • Latest News

    Ο David Fincher μιλάει για το remake του Girl with the Dragon Tattoo

    Γράφει η Τατιάνα Τζινιώλη.

    Ο David Fincher ανήκει στην κατηγορία των σκηνοθετών που μετά από μια επιτυχία, κάνει και άλλη, και άλλη, και άλλη…

    Μετά λοιπόν την ταινία Seven που τον απογείωσε, συνέχισε με πληθώρα επιτυχιών όπως Fight Club, Panic Room, The Curious Case Of Benjamin Button, Zodiac, The Social Network... θέλετε και άλλη απόδειξη πως πρόκειται για έναν επιτυχημένο σκηνοθέτη με εξαιρετική κινηματογράφηση;

    Ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Collider με αφορμή  την προώθηση της κυκλοφορίας σε DVD της ταινίας του The Social Network  αναφέρθηκε και στο γνωστό ...κορίτσι.

    Αποκάλυψε πως δίσταζε να υπογράψει στην πολυαναμενόμενη Αμερικάνικη προσαρμογή του The Girl with the Dragon Tattoo (Το Κορίτσι Με Τα Τατουάζ) επειδή άγγιξε παρόμοια σκοτεινά θέματα και στις προηγούμενες ταινίες του (Zodiac, Seven).


    Ο ίδιος λέει:
     

    "Όταν ήρθε το σενάριο είπα 'όχι πάλι... , δεν μπορώ να κάνω ταινία με κατά συρροή δολοφόνο ξανά… πρέπει να σταματήσει αυτό".
    "Υπήρξε μια ελπίδα ότι θα μπορούσα να κάνω ένα franchise για ενήλικες.
    Και αναρωτήθηκα ότι δουλεύω ανελλιπώς για 20 χρόνια, ελπίζοντας κάποιος να μου πρότεινε κάτι σαν αυτό, μια μέρα.
    Και μόλις συνειδητοποίησα, ότι μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία για να προετοιμάσω το έδαφος για να συμβεί … ξέρετε, θα ήταν πολύ φοβερό."

    Ό David Fincher έχει κλείσει για την πρώτη ταινία της τριλογίας, η οποία γυρίζεται ήδη, ενώ το 2013 φημολογείται πως θα βγει τελικά και το 20.000 Λεύγες Κάτω Από Τη Θάλασσα: Κάπταιν Νέμο η οποία είναι στο στάδιο του pre-production ακόμα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο David Fincher μιλάει για το remake του Girl with the Dragon Tattoo Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top