F ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ - WHEN IN ROME - FilmBoy ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ - WHEN IN ROME - FilmBoy
  • Latest News

    ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ - WHEN IN ROME

    Έχουν χρόνο οι μοντέρνες γυναίκες να ερωτευτούν;
    Στο νεοκλασικό Hollywood η απάντηση είναι όχι, εκτός αν ο ‘Ιππότης της Βασούλας’ σε περιμένει στη γωνία, είναι πρόθυμος να σε ακολουθήσει ως την άκρη του κόσμου και έχει και γαϊδουρινή υπομονή.

    Αν όλα αυτά αποτύχουν, σειρά παίρνουν τα μάγια!

    Όλα τα παραπάνω μαζί ισχύουν στο When In Rome του Mark Steven Johnson, μια ρομαντική κομεντί που έχει το όνομα (και το promo) της Disney από πίσω της αλλά και την Kristen Bell στο βαρύ καθήκον να είναι το πρωτο όνομα.

    Η νεαρή ηθοποιός, αν και δε πέρασε απαρατήρητη από δυο πρόσφατες ταμειακά ικανοποιητικές κομεντί (Forgetting Sarah Marshall και Couples Retreat), δεν είναι αρκετά αναγνωρίσιμη για να κουβαλήσει στις πλάτες της μια ταινία.

    Το γεγονός ότι τέτοιου είδους ταινίες είναι 5 φορές πιο ενδιαφέρουσες για το γυναικείο κοινό, σε συνδυασμό με τον συμπρωταγωνιστή Josh Duhamel (ναι, ο κούκλος του Las Vegas και σύζυγος της Fergie) έδωσαν στο φιλμ 12 εκατομύρια δολάρια στο άνοιγμα του, πίσω από τον Mel Gibson και φυσικά το Avatar.

    Η Beth (Kristen Bell) είναι πολυάσχολη μάνατζερ σε μουσείο και δεν έχει χρόνο για έρωτες.

    Μάλιστα ήδη έχει χάσει ένα boyfriend γιατί βαρέθηκε να την περιμένει να αδειάσει το πρόγραμμα της.

    Μετά βιας βρίσκει 36 ώρες για να πάει στη Ρώμη και να παραβρεθεί στο γάμο της αδερφής της (Alexis Dziena), όπου φλερτάρει με τον κουμπάρο (Josh Duhamel).

    Photo Gallery


    Δεν αρκείται όμως εκεί, αλλά πάει στο σιντριβάνι με τα νομίσματα και ...έξαφνα όσοι τα πετάξανε εκεί για να βρουν τον έρωτα τους, τον βρίσκουν στη Beth και την ακολουθούν ως τη Νέα Υόρκη.

    Όπως συμβαίνει σε όλες τις κωμωδίες τελευταία, το γέλιο βγαίνει από τους μικρούς ρόλους.

    Ένας ερασιτέχνης ζωγράφος (Will Arnett) και ένα μοντέλο – νάρκισσος (Dax Shepard, που όσο κι αν δε το πιστεύετε αν τον είδατε στο trailer, είναι αρραβωνιαστικός της Kristen Bell!!!) προσφέρουν κάποια αστεία gangs, ενώ κάποιες σκηνές έχει και ο Danny DeVito.

    Οι κριτικές είναι κακές, περισσότερο για τον Josh, ενώ η Kristen αρχίζει και τυποποιείται σε κωμικούς ρόλους, που νομίζω της πάνε.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 29 Γενάρη, λίγες μέρες πριν σκάσει η βόμβα του εξώγαμου του Josh Duhamel με μια stripper!

    Στην Ελλάδα θα το δούμε από την Audio Visual όταν το ανακοινώσει. στις 6 Μαιου.

    Δείτε στη Photo Gallery 22 φωτογραφιες απο τη ταινια και τα γυρισματα, 2 εναλακτικα poster και 1 wallpaper.

    Δειτε το trailer. 

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ - WHEN IN ROME Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top