F Μη χάσετε το trailer του Once Upon A Warrior της Disney από την Ινδία - FilmBoy Μη χάσετε το trailer του Once Upon A Warrior της Disney από την Ινδία - FilmBoy
  • Latest News

    Μη χάσετε το trailer του Once Upon A Warrior της Disney από την Ινδία

    Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να ασχοληθώ στο FilmBoy (ή κάποιος συνεργάτης) με ταινίες από το Bollywood, και όσοι ξινίζεστε τώρα που το ακούτε αυτό, καλό θα είναι να δείτε παρακάτω.

    Το Once Upon a Warrior (Anaganaga O Dheerudu) είναι η πρώτη εμπλοκή της Disney στον κινηματογράφο της Ινδίας και φαίνεται ότι βάζει πολύ υψηλά στάνταρ όσον αφορά την ποιότητα στο Tollywood.

    Δεν έκανα λάθος, Tollywood λέγεται η βιομηχανία σινεμά του νοτιότερου διαμερίσματος της Ινδίας που θέλει να ξεχωρίζει από το Bollywood.

    Πέρα από αυτά που λίγο μας ενδιαφέρουν, βλέποντας το trailer της επικής fantasy adventure έχω να πω μόνο αυτό:



    Τα εφε είναι χιλιόμετρα μακριά από ο,τι έχουν δει μέχρι σήμερα τα μάτια σας σε περιπέτεια φαντασίας και για του λόγου το αληθές, φέρτε στο μυαλό σας τα εφε του παρόμοιου Prince of Persia: Sands of Time και γελάστε.

    Το Once Upon a Warrior φαίνεται να είναι σεναριακά περισσότερο κοντά στο Δυτικό στυλ, με το μόνο πράγμα να τα ξεχωρίζει να είναι το χρώμα των ηθοποιών και τα χρώματα.

    Στη κινηματογράφηση όμως ακολουθεί τον Ινδικό τρόπο με μεγάλες σκηνές και ευρυγώνια πλάνα, κάτι που λατρεύουν οι Ινδοί σκηνοθέτες, μαζί φυσικά με την πάντα υπέροχη μουσική επένδυση.

    Το χέρι της Walt Disney μπήκε στη προώθηση της ταινίας ως action adventure παρόμοιο με το National Treasure και το Pirates of the Caribbean και ελπίζω χάρη σε αυτήν να δούμε και κάτι υποτιτλισμένο ή γιατί όχι, μια αμερικάνικη διανομή (κάτι ανήκουστο για ταινία αυτού του κομματιού της Ινδίας).

    Αν πρέπει να δείτε μόνο ένα trailer όλο το χρόνο, αυτό είναι.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μη χάσετε το trailer του Once Upon A Warrior της Disney από την Ινδία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top