F Η Zooey Deschanel και ο 6χρονος Spiderman στο νέο reboot; - FilmBoy Η Zooey Deschanel και ο 6χρονος Spiderman στο νέο reboot; - FilmBoy
  • Latest News

    Η Zooey Deschanel και ο 6χρονος Spiderman στο νέο reboot;

    Γράφει ο Bustart.

    Το reboot του Spider-man, μπορεί να μην έχει καν ξεκινήσει γυρίσματα, οι φήμες όμως δε περιμένουν και διαδίδονται συνεχώς!

    Τη βδομάδα που μας πέρασε κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο σκηνοθέτης Marc Webb σκέφτεται την ηθοποιό Zooe Deschanel να παίξει το ρόλο της “Betty Brant”, υπαλλήλου στην εφημερίδα που εργάζεται και ο Peter Parker.

    Όχι κάτι καινούργιο αυτή τη φορά, (μετά τον The Lizard και Gwen Stacy σε 1ο ρόλο) αφού ο χαρακτήρας της  “Betty Brant” εμφανίστηκε και στις ταινίες του Sam Raimi.

    Και να μείνει φήμη, δε θα μας λείψει λέμε εμείς.
    Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι όμως το παρακάτω:

    Οι υπεύθυνοι της νέας ταινίας σκέφτονται να δείξουν τον Peter στη τρυφερή ηλικία των 6 με 9 χρονών.

    Εντάξει θα μου πείτε και τι με αυτό;
    Μόνο που δε θα είναι μόνος του ή με τη θεία May και το θείο Ben, αλλά με τους πραγματικούς γονείς!!

    Και εδώ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, γιατί ...




    ...στα comics οι γονείς του Peter πέθαναν όταν αυτός ήταν ακόμα βρέφος, εξηγώντας έτσι και το μεγάλο δέσιμο που έχει με τους θείους του και πόσο σημαδιακό γεγονός ήταν για τον Peter, ο θάνατος του θείου Ben.

    Θέλοντας ο Marc Webb να μας παρουσιάσει πως ο Peter κατέληξε να μεγαλώνει με τους θείους του και για να κάνει πιο δραματική την ιστορία, είναι πιθανό να δείξει τους γονείς του Peter όταν αυτός είναι περίπου 6 με 9 χρονών, να δολοφονούνται από κάποιο εγκληματία!

    Μήπως μας θυμίζει κάτι αυτό;
    Λέω μήπως κάποιον άλλο μασκοφόρο ήρωα με μερικές εκατοντάδες δολάρια στο box office, αλλά κυρίως με την καθολική αποδοχή όλων, κριτών και κοινού;

    Εκτός κι αν ο Marc Webb δε βλέπει το τι κάνουν στα αντίπαλα στρατόπεδα ή έχει στερέψει από ιδέες πριν καν αρχίσει.

    Ο Webb είχε δηλώσει βέβαια ότι θέλει το καινούργιο Spider-man να είναι πιο σκοτεινό σε ύφος και χαρακτήρες, αλλά δε μας είχε πει ότι θέλει να αντιγράψει το Batman Begins.

    Αν πάντως η φήμη αυτή επαληθευτεί, θα πρέπει όλη η υπόλοιπη ταινία να είναι στο επίπεδο των 2 ταινιών του Batman για να μη πέσει θάψιμο από τους fans.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Zooey Deschanel και ο 6χρονος Spiderman στο νέο reboot; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top