F Ο Rhys Ifans στο ρόλο του κακού Lizard στο νέο Spiderman - FilmBoy Ο Rhys Ifans στο ρόλο του κακού Lizard στο νέο Spiderman - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Rhys Ifans στο ρόλο του κακού Lizard στο νέο Spiderman

    Γράφει ο Bustart.

    Ανακοινώθηκε επισήμως από τη Columbia Pictures (που ανήκει στη Sony) ότι ο villain στο καινούργιο Spiderman θα είναι ο “The Lizard / Dr. Curt Connors”.

    Συμπληρώνεται έτσι σιγά-σιγά το cast του reboot που θα το σκηνοθετήσει ο Marc Webb όπως σας έχουμε αναφέρει και παλιότερα.  

    Ο χαρακτήρας του Dr. Curt Connors είχε κάνει την εμφάνιση του και στη τριλογία του Sam Raimi, σε συμπληρωματικό ρόλο βέβαια, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη 4η ταινία, όπου Raimi (για την οποία είχε αρχικά συμφωνήσει) είχε σκοπό να είναι αυτός ο villain.

    Τελικά, θέλοντας και η Sony να παρουσιάσει κάποιον καινούργιο villain στη καινούργια ταινία, στη λογική των σαρωτικών αλλαγών που ακολούθησαν με τη φυγή του Raimi από το project, ο “The Lizard / Dr. Curt Connors” θα κάνει ...




    ...την εμφάνιση του στο άτιτλο ακόμα reboot του Άνθρωπου Αράχνη.

    Αυτό που άλλαξε είναι ο ηθοποιός φυσικά.

    Η Columbia Pictures ανακοίνωσε πως ο Rhys Ifans θα ενσαρκώσει το ρόλο του “The Lizard”, αφήνοντας έτσι στα κρύα του λουτρού τον Dylan Baker, που ήταν στις 2 προηγούμενες ταινίες.

    Ο Rhys Ifans θα παίξει το ρόλο του δασκάλου / επιστήμονα, που στην προσπάθεια του να αναπλάσει το κομμένο χέρι του θα υποστεί σοβαρές γενετικές ζημιές που θα τον μεταμορφώσουν τελικά σε ανθρωποειδές ερπετό.

    Η ιστορία του “The Lizard / Dr. Curt Connors” και η σχέση του με τον Spider-Man δεν είναι τόσο απλή.

    Ο Peter Parker έχει βοηθήσει αρκετές φορές τον Dr. Curt Connors να αποκτήσει ξανά (προσωρινά όμως) την ανθρώπινη μορφή του, ενώ ο Connor σε ανταπόδοση της βοήθειας του Spidey, τον έχει βοηθήσει να σώσει τη θεία May, όταν αυτή μολύνθηκε με το ραδιενεργό αίμα του Peter.

    Έχει πολύ ενδιαφέρον η σχέση τους κι ελπίζω να δοθεί σωστά από τον σκηνοθέτη Marc Webb.

    Να θυμίσουμε πως ο Andrew Garfield θα παίξει το ρόλο του Peter Parker / Spider-Man και η Emma Stone αυτόν της Gwen Stacy.

    Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ποια ηθοποιός θα παίξει την Mary Jane, ώστε να κλείσει η 4αδα των βασικών ρόλων.

    Μέχρι να ανακοινωθεί από τη Columbia Pictures πως ο “The Lizard” θα είναι ο villain της ταινίας, έπαιζε πολύ η φήμη πως μπορεί να ξανάκανε την εμφάνιση του ο Venom μιας και η Sony έχει σχέδια για μια spinoff ταινία με αυτόν.

    Προς το παρόν και σύμφωνα πάντα με thewrap.com, δεν είναι στα σχέδια να συμπεριληφθεί στη ταινία.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Rhys Ifans στο ρόλο του κακού Lizard στο νέο Spiderman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top