F Η Emma Stone είναι η εκλεκτή της Sony για το ρόλο της Gwen στον νέο Spiderman - FilmBoy Η Emma Stone είναι η εκλεκτή της Sony για το ρόλο της Gwen στον νέο Spiderman - FilmBoy
  • Latest News

    Η Emma Stone είναι η εκλεκτή της Sony για το ρόλο της Gwen στον νέο Spiderman

    Γράφει ο Bustart.

    Αναφέραμε πριν μερικές μέρες ότι οι δύο (και όμορφες) νεαρές Emma Stone και Mia Wasikowska  είναι οι βασικές υποψήφιες για τους ρόλους της Mary Jane και Gwen Stacy.  

    Τελικά η Sony μας έκανε μια μικρή έκπληξη ανακοινώνοντας πως ναι μεν η Emma Stone θα είναι στη ταινία αλλά όχι στο ρόλο της Mary Jane, όπως και αναμενόταν από πολλούς, αλλά σ’ αυτόν της 1ης αγάπης του Spidy, της Gwen Stacy!  

    Ο ίδιος ο σκηνοθέτης της ταινίας Marc Webb ανέφερε μάλιστα:
    «H χημεία μεταξύ του Andrew (Peter Parker/Spiderman) και της Emma ήταν μοναδική και ήταν απόλυτα φυσιολογική η επιλογή της για το ρόλο.

    Να μη ξεχνάτε πως ο Peter δεν είναι μόνο ο Spiderman που βοηθάει τους συνανθρώπους του αλλά και ένας κανονικός έφηβος που προσπαθεί να κλέψει τη καρδιά ενός γλυκού κοριτσιού». 

    Από τα λεγόμενα του Webb φαίνεται πως ο ρόλος της Gwen Stacy θα είναι πολύ πιο σημαντικός σε σχέση πάντα με τον δευτερεύοντα και τελείως συμπληρωματικό (και αλλαγμένο σε σχέση με τα comic)  ρόλο που είχε στο Spiderman 3. 

    Το ενδιαφέρον των fan τώρα στρέφεται ...



    ...αν αυτή η σχέση μεταξύ του Peter Parker και της Gwen Stacy θα κρατήσει μόνο για τη 1η ταινία, ώστε να είναι πιστή με τα  comic στα οποία και πεθαίνει στα χέρια του “The Green Goblin” (που είχε σαν συνέπεια ο Peter να κατηγορήσει (και γι’ αυτό τον εαυτό του)).  

    Κάτι που έχει κάποιες πιθανότητες να συμβεί ακόμα και αν ο  “The Green Goblin” δεν εμφανιστεί στο reboot (που είναι και το πιο πιθανό).  

    Πάντως, αν και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε την original ιστορία από τα comic στο reboot και πως ο θάνατος της Stacy θα επηρεάσει τον Peter και τα εμπόδια που θα βάλει αυτό το γεγονός στη σχέση του μετά με τη Mary Jane, η λογική λέει πως η Sony δε θα κάψει από την 1η κιόλας (νέα) ταινία του Spiderman το χαρτί της Emma Stone και το ρόλο της Gwen Stacy. 

    Μένει τώρα να δούμε αν η Mia Wasikowska θα πάρει το ρόλο της Mary Jane ή θα μας κάνει ακόμα μια έκπληξη η Sony επιλέγοντας κάποια άλλη (όμορφη) νεαρή ηθοποιό!  

    Στο προηγούμενο ποστ μας, ο πιστός αναγνώστης του FilmBoy, Αλέξης πρότεινε την Imogen Poots αντί της Mia.
    Κανείς άλλος;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Emma Stone είναι η εκλεκτή της Sony για το ρόλο της Gwen στον νέο Spiderman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top