F Νέος τίτλος και λεπτομέρειες από τη πλοκή του Wolverine του Darren Aronofsky - FilmBoy Νέος τίτλος και λεπτομέρειες από τη πλοκή του Wolverine του Darren Aronofsky - FilmBoy
  • Latest News

    Νέος τίτλος και λεπτομέρειες από τη πλοκή του Wolverine του Darren Aronofsky

    Γράφει ο Bustart.


    The Wolverine.

    Αυτό θα είναι το όνομα της 2ης ταινίας με το Wolverine που θα σκηνοθετήσει ο Darren Aronofsky, χωρίς να υπάρχει κάπου το όνομα X-Men και επίσης δε θα είναι sequel της 1ης κακής ταινίας αλλά ανεξάρτητη ταινία.

    Γεγονός που σημαίνει ότι ίσως δούμε κάποιους από τους χαρακτήρες που συνδέονται άμεσα με τον Wolverine με διαφορετικά (και πιο κοντά σε αυτά των comics) origins.

    Κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν στο internet, θέλουν τον Logan να είναι στη μέση ενός ρομαντικού ειδυλλίου με μια γιαπωνέζα, η οποία όμως είναι παντρεμένη με άλλον άνδρα, που τυγχάνει να είναι και samurai.

    Για να κερδίσει λοιπόν το χέρι της, αφού τη καρδιά της την κέρδισε, θα πρέπει να αποφασίσει να τα βάλει ή όχι με όλη την οικογένεια – samurai του άντρα της!

    Το σενάριο βασίζεται ...




    ...στη μίνι σειρά comics, που θεωρείται και από τις καλύτερες με τον Wolverine, των Chris Claremeont και Frank Miller πίσω στο 80ς.

    Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο, αρχικά στη Νέα Υόρκη και μετά στην Ιαπωνία.  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέος τίτλος και λεπτομέρειες από τη πλοκή του Wolverine του Darren Aronofsky Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top