F COMIC-CON 2010: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ SUCKER PUNCH - FilmBoy COMIC-CON 2010: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ SUCKER PUNCH - FilmBoy
  • Latest News

    COMIC-CON 2010: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ SUCKER PUNCH

    Αν δεν εντυπωσιαστήκατε βλέποντας το trailer με τις κουκουβάγιες (Legend of the Guardians) ή νομίσατε ότι ο δημιουργός των 300 και του Watchmen έχει μαλακώσει πολύ, το παρακάτω trailer θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. 

    Μιλάμε για τον Zack Snyder και το πρώτο trailer της επόμενης ταινίας του, το Sucker Punch το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Comic-Con. 

    Περιέχει hot γκόμενες, πολυβόλα, εκρήξεις, σαμουράι, πλανήτες, ρομπότ, εξωγήινα τοπία, δράκους και φυσικά πολύ slow motion σκηνές. 

    Έχω την εντύπωση ότι χρησιμοποιεί κι αυτός το κόλπο των αδερφων Wachowski και του Chris Nolan, όπου τοποθετώντας τις ταινίες τους στο κόσμο των ονείρων, μπορεί να κάνει ό,τι μα ο,τι θελήσει χωρίς να νοιάζεται αν αυτό είναι λογικό ή όχι. 

    Είναι η ιστορία ενός κοριτσιού που μπαίνει σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα και αναπτύσσει μια εναλλακτική πραγματικότητα ως αμυντικό μηχανισμό. 

    Το cast έχει πολύ ενδιαφέρον, με τις νέες κι ωραίες Emily Browning (The Uninvited), Vanessa Hudgens, Carla Gugino (Women In Trouble), Jena Malone (The Soloist), Abbie Cornish (Bright Star), Jamie Chung (Sorority Row) και τον Jon Hamm και βγαίνει στις αίθουσες το Μάρτιο του 2011. 

    Δείτε στη συνέχεια το 1ο trailer και αφήστε τα σχόλια σας.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: COMIC-CON 2010: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ SUCKER PUNCH Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top