F Ο κόσμος του Green Lantern (μήπως και το συμπαθήσετε) - FilmBoy Ο κόσμος του Green Lantern (μήπως και το συμπαθήσετε) - FilmBoy
  • Latest News

    Ο κόσμος του Green Lantern (μήπως και το συμπαθήσετε)

    Γράφει ο Bustart.

    Ο Κωνσταντίνος ανέβασε προχθές στο FilmBoy, το 1ο trailer του Green Lantern, το οποίο θα παίζει στους τίτλους αρχής του νέου Harry Potter.

    Από τα σχόλια σας, μάλλον δεν σας εντυπωσίασε, οπότε έρχομαι κι εγώ, παίζοντας το συνήγορο όχι του διαβόλου, αλλά του Green Lantern, να σας δώσω μερικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν,  μήπως και δείτε με άλλη οπτική το trailer!

    Οι φωτογραφίες είναι από το πλανήτη “Oa”, ο οποίος στον κόσμο της DC, είναι το κέντρο του σύμπαντος και ταυτόχρονα η βάση για όλους τους Green Lanterns (κάθε πλανήτης έχει τον δικό του) και των αθάνατων δημιουργών τους, των περίφημων “Guardians of the Universe”.
     

    Θαυμάστε τις!

    *  Επιφυλασσόμαστε σε επόμενο post σχετικά με το Green Lantern, να κάνουμε μια αναλυτική παρουσίαση του κόσμου και των χαρακτήρων, τουλάχιστον όπως εμφανίζονται στα comics, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε από την μελλοντική ταινία του Green Lantern






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο κόσμος του Green Lantern (μήπως και το συμπαθήσετε) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top