F Γουέστερν κι εξωγήινοι στο 1o trailer του Cowboys and Aliens - FilmBoy Γουέστερν κι εξωγήινοι στο 1o trailer του Cowboys and Aliens - FilmBoy
  • Latest News

    Γουέστερν κι εξωγήινοι στο 1o trailer του Cowboys and Aliens

    Προφανώς, διανύουμε μια σημαντική εβδομάδα για νέα trailer και σήμερα θα δούμε άλλο ένα μιας εκ των σημαντικότερων comic book ταινίας που θα κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι.

    Και για πρώτη ίσως φορά, δε μιλάμε για κάποιον ηπερήρωα της Marvel ή της DC αλλά για μια ταινία βασισμένη σε ένα ανεξάρτητο κόμικ με τίτλο Cowboys and Aliens.

    Ο σκηνοθέτης του Iron Man, Jon Favreau είχε πολλά λεφτά στη διάθεσή του για να κάνει αυτό το γουέστερν επιστημονικής φαντασίας αλλά και μεγάλα ονόματα στο σενάριο (Alex Kurtzman και Roberto Orci των Transformers και του Star Trek
    ) και στη παραγωγή (Steven Spielberg).

    Α, και στο cast αφού το όνομα του Harrison Ford μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι.

    Δεν είναι sequel, remake και δε βασίζεται σε κάτι ευρύτερα γνωστό, κι αυτό το κάνει πιο δύσκολο να τραβήξει κόσμο στις αίθουσες, αλλά βλέποντας το trailer δεν ανησυχώ.

    Στο πρώτο ρόλο είναι ο Daniel Craig ως ένας μυστήριος τύπος με ένα τύπου-Transformers μπρασελέ στο χέρι, που βρίσκεται στην Αριζόνα κάπου στο 1950 χωρίς να θυμάται τίποτα.

    Βρίσκεται φυλακισμένος από τους ντόπιους μέχρι που η πόλη της άγριας Δύσης (σας έχω πει ότι λατρεύω αυτή την εποχή; Αν και ημουν με τους ινδιάνους) δέχεται εισβολή από εξωγήινους!

    Μαζί με τον Harrison Ford και η Olivia Wilde (Tron Legacy).

    Ξέρω τι σκέφτεστε ...γουέστερν και sci fi δε βγάζουν και πολύ σώα αποτελέσματα (βλ. Wild Wild West και Jonah Hex)  αλλά αν υπάρχει μια τέτοιου είδους ταινία που να μπορεί να γίνει η εξαίρεση, αυτή είναι το Cowboys & Aliens.

    Τι λέτε;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γουέστερν κι εξωγήινοι στο 1o trailer του Cowboys and Aliens Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top