F Το reboot του Daredevil ζητάει σκηνοθέτη - FilmBoy Το reboot του Daredevil ζητάει σκηνοθέτη - FilmBoy
  • Latest News

    Το reboot του Daredevil ζητάει σκηνοθέτη

    Γράφει ο Bustart.

    Είσαι σκηνοθέτης;
    Θεωρείς τον εαυτό σου δημιουργικό και πρωτοπόρο;   


    Αν είσαι και fan του Batman Begins και The Dark Knight, στείλε τώρα το βιογραφικό σου στη Fox και μπορεί να είσαι εσύ ο επόμενος σκηνοθέτης του Daredevil!  

    Εντάξει δεν έβαλε ακριβώς αγγελία η Fox και ίσως να υπερβάλουμε λιγάκι (τοσοδά μόνο) αλλά το είπε ξεκάθαρα ο αντιπρόεδρος της:
    “ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΓΙΑ REBOOT ΤΟΥ DAREDEVIL”. 

    Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Fox, Tom Rothman, ανέφερε ότι η εταιρεία του εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο μιας νέας ταινίας σχετικά με τον Daredevil, ειδικά μετά τα άκρως επιτυχημένα (εμπορικά και καλλιτεχνικά) Iron Man (παρεμφερής αναγνωσιμότητας superhero) και Batman του Nolan (το πιο επιτυχημένο reboot σε ήρωα comic μέχρι τώρα), αλλά δε βιάζονται καθώς...



    ...έχουν και τα πλήρη δικαιώματα για τον κινηματογράφο.  

    Συγκεκριμένα ανέφερε ότι δε θα κάνουν μια καινούργια  ταινία απλά για να τη κάνουν (σωστός μέχρι εδώ, αν σκεφτεί κανείς τις πατάτες Daredevil και Elektra της ίδιας εταιρείας) αλλά χρειάζονται κάποιον σκηνοθέτη σαν τον Chris Nolan, που με τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του να τους δώσει το δικό του πρωτότυπο αλλά και ξεχωριστό όραμα για τον Daredevil, ώστε να τους δώσει και το κοινό μια 2η ευκαιρία (όπως έκανε με το reboot του Batman θα συμπληρώναμε εμείς). 

    Λοιπόν αναγνώστες του FilmBoy, όσοι ενδιαφέρεστε, στείλτε μας τα βιογραφικά σας και τις ιδέες σας και θα μεσολαβήσουμε εμείς να πάρετε τη δουλειά! (Ε, τι movie blog είμαστε!). 

    Στα σοβαρά τώρα, μακάρι κάποια από τα καλά ονόματα του Hollywood (Frank Miller ή και ...Guy Richie ίσως;) να ενδιαφερθεί σοβαρά για το reboot του “The Man without fear” γιατί είναι κρίμα να πάει στα αζήτητα ένα τέτοιο franchise με πολλούς φανατικούς οπαδούς και ένα πολύ επιτυχημένο comic.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το reboot του Daredevil ζητάει σκηνοθέτη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top