F Προσχέδιες εικόνες του Newt, ενός animation της Pixar που δεν θα δούμε ποτέ! - FilmBoy Προσχέδιες εικόνες του Newt, ενός animation της Pixar που δεν θα δούμε ποτέ! - FilmBoy
  • Latest News

    Προσχέδιες εικόνες του Newt, ενός animation της Pixar που δεν θα δούμε ποτέ!

    Γράφει ο kospap.

    Αν παρακολουθείτε (όπως εγώ) στενά τα μελλοντικά σχέδια της Pixar τότε θα ξέρατε σίγουρα για το Newt, ένα πρωτότυπο σχέδιο που έχει σαν θέμα του δυο ρομαντικά αταίριαστες σαλαμάνδρες, οι τελευταίες του είδους τους. 

    Το Newt θα ήταν το ντεμπούτο full-length ταινίας για τον μουσικό Gary Rydstrom που έχει κάνει το μικρού μήκους φιλμ Lifted της Pixar. 

    Η Pixar ανακοίνωσε το Newt δυο χρόνια πριν με πλάνο να βγει το 2012 αλλά στο μεταξύ προώθησε μια άλλη δημιουργία το The Bear and the Bow το οποίο έχει αλλάξει τίτλο σε Brave εις βάρος του Newt το οποίο δεν συμπεριέλαβε στην ανακοίνωση για τα επερχόμενα σχέδια της τον περασμένο Απρίλιο. 

    Ένα μήνα μετά μια ανώνυμη πηγή είπε στο Entertainment Weekly ότι το Newt έχει αποσυρθεί από τα σχέδια που είναι σε ανάπτυξη για να μπορέσουν οι ομάδες των σχεδιαστών να επικεντρωθούν στις ταινίες που θα βγουν πιο σύντομα.  


    Η επιβεβαίωση της ακύρωσης ήρθε κι επίσημα στο Facebook, μαζί όμως με κάποιες προσχέδιες εικόνες από την ...παρατημένη ταινία!  


    Διαβάστε στη συνέχεια τη σύνοψη της ταινίας και δείτε τα προσχέδια πάνω στα οποία θα στηριζόταν η ταινία και που έβγαλε στη κυκλοφορία η Disney/Pixar.  



    Tι συμβαίνει όταν η τελευταία αρσενική και θηλυκή σαλαμάνδρα πάνω στον πλανήτη είναι αναγκασμένοι από την επιστήμη να σώσουν μαζί το είδος τους αλλά δεν αντέχονται μεταξύ τους? 

    Ο Newt και η Brooke ξεκινούν ένα ταξίδι όλο περιπέτεια και ανατροπές στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν ένα ταίρι παρότι έχουν μόνο μια επιλογή.
    Ο έρωτας όπως θα δούμε δεν είναι επιστήμη.









    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Προσχέδιες εικόνες του Newt, ενός animation της Pixar που δεν θα δούμε ποτέ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top