F Εικόνες από τα γυρίσματα του prequel του κλασικού The Thing του John Carpenter - FilmBoy Εικόνες από τα γυρίσματα του prequel του κλασικού The Thing του John Carpenter - FilmBoy
  • Latest News

    Εικόνες από τα γυρίσματα του prequel του κλασικού The Thing του John Carpenter

    Δεν έχουμε πει πολλά για το prequel της classic ταινίας  του 1982 του John Carpenter, The Thing το οποίο γυρίζεται αυτές τις μέρες και η Universal έχει προγραμματίσει για τις αίθουσες τον Απρίλιο του 2011. 

    Η σκηνοθεσία είναι του Ολλανδού Matthijs van Heijningen Jr. και τοποθετείται στην Ανταρκτική, όπου μια εξωγήινη μορφή ζωής επιτίθεται σε ένα ερευνητικό κέντρο – ακριβώς δηλαδή όπως το πρωτότυπο. 

    Μόλις χθες κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας, που προσωπικά μου κίνησαν το ενδιαφέρον, ελπίζω και το δικό σας. 

    Στις φώτο φαίνονται οι δυο πρωταγωνιστές, ο Αυστραλός Joel Edgerton από το The Square και η Mary Elizabeth Winstead από το Scott Pilgrim vs the World, καθώς και κάποια όμορφα σκηνικά από το σετ των γυρισμάτων. 

    Ρίξτε μια ματιά στη συνέχεια στις πρώτες φώτο από τα γυρίσματα του The Thing.








    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εικόνες από τα γυρίσματα του prequel του κλασικού The Thing του John Carpenter Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top