F Circle - FilmBoy Circle - FilmBoy
  • Latest News

    Circle

    Το Circle – για το οποίο δεν έχει γράψει κανείς άλλος, τίποτα απολύτως - είναι το είδος των ταινιών τρόμου που μου αρέσει, στο οποίο το cast είναι σχετικά άγνωστοι ηθοποιοί.

    Όταν έχεις μεγάλα ονόματα στα θρίλερ, πάνω κάτω γνωρίζεις και ποιος δεν θα πεθάνει πρώτος και ποιος θα σώσει τελικά την κοπέλα.

    Η Indican Pictures, εταιρεία που έφερε στις αίθουσες το Rosencrantz and Guildenstern Are Undead που επίσης γνωρίσατε μόνο εδώ, έβγαλε το Circle για προβολή σε 2 αίθουσες στις 27 Αυγούστου όπου και έμεινε για ένα μήνα, πριν το βγάλει σε DVD.

    Και καλά έκανε, γιατί πιθανότατα αλλιώς δεν θα το παίρναμε χαμπάρι.

    Ένας ψυχασθενής (Sila Weir Mitchell με ένα ρόλο στο Halloween II) διαπράττει σειρά βάναυσων φόνων πριν δραπετεύσει από το υψίστης ασφαλείας ψυχιατρείο όπου νοσηλευόταν.

    Ένα team του FBI μαζί με την υπεύθυνη γιατρό (Gail O’Grady) προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τον serial psyco-killer που φαίνεται να οδηγείται στους φόνους από κάποια δική του διαστρέβλωση της Ελληνικής Μυθολογίας και τώρα έχει βάλει στο μάτι 6 φοιτητές που μελετούν σε ένα σπίτι, που τυγχάνει να είναι το πατρικό του!

    Οι αρχές έχουν λίγο χρόνο στη διάθεση τους να διαβάσουν το μυαλό του τρελού πριν ...




    ...αρχίζει να σκοτώνει φοιτητόκοσμο.

    Το cast είναι γεμάτο από όμορφες νεαρές με πολλά θρίλερ στο βιογραφικό της η κάθε μία (και αυτό δεν είναι καλό για τη καριέρα τους γιατί σημαίνει ότι μένεις στάσιμος), ξεκινώντας από την America Olivo (Friday the 13th  και Bitch Slap), την Erin Reese (Buried Alive και Repo Men), την Kinsey Packard και την Erin Foster (Cellular). 


    Έχει και άντρες ηθοποιούς αλλά, εκτός από τον πρωταγωνιστή  Mitchell, όλοι οι άλλοι έχουν μικρούς ρόλους και εμφανώς η σπουδή δόθηκε στα κορίτσια.

    Η σκηνοθεσία είναι του Michael W. Watkins με παρα πολλά επεισόδια γνωστών τηλεοπτικών σειρών.   

    Κανένα promo δεν προηγήθηκε φυσικά της προβολής της ταινίας αν και από το trailer φαίνεται κάπως ενδιαφέρον.

    Λίγοι είδαν το Circle στις αίθουσες, ελάχιστοι έγραψαν κάτι γι’αυτό αλλά...για αυτό είστε στο FilmBoy.

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Circle Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top