F Trailer του The Rite (Η Τελετή) της νέας ταινίας εξορκισμού με τον Antony Hopkins - FilmBoy Trailer του The Rite (Η Τελετή) της νέας ταινίας εξορκισμού με τον Antony Hopkins - FilmBoy
  • Latest News

    Trailer του The Rite (Η Τελετή) της νέας ταινίας εξορκισμού με τον Antony Hopkins

    Έχουν γυριστεί κάμποσες ταινίες με θέμα τον εξορκισμό, τόσες ώστε να μπορούν να στοιχειοθετήσουν ένα ξεχωριστό είδος από μόνες τους.

    Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για άλλη μια, ειδικά όταν στο πρώτο ρόλο υπάρχει ένας Antony Hopkins, ο οποίος τώρα που το σκέφτομαι, ίσως θα πρέπει να μπει στο club των Horror Icons Actors αφού εκτός του χαρακτήρα του Dr. Hannibal Lecter (σε 3 ταινίες) έχει παίξει χαρακτηριστικούς ρόλους σε θρίλερ όπως το Dracula και το πρόσφατο The Wolfman.

    Η Warner Bros. έβγαλε προχθές το πρώτο επίσημο trailer του The Rite, σκηνοθεσίας Mikael Hafstrom του πολύ καλού 1408 αλλά και του ...χαμένου Shanghai που μετά το trailer που είδαμε το Μάιο, εξαφανίστηκε.

    Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό φοιτητή θεολογίας (Colin O’Donoghue) που πάσχει από ψευδαισθήσεις, ο οποίος παρακολουθεί μαθήματα εξορκισμού στο Βατικανό και ανακαλύπτει την πίστη του μέσα από την αναμέτρησή του με δαιμονικές δυνάμεις.

    Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Mat Baglio, «The Modern Day Exorcist».

    Τα καλά νέα έρχονται από τη Village που έχει ήδη στο πρόγραμμα της το The Rite (με ελληνικό τίτλο Η Τελετή) για τις 24 Φεβρουαρίου 2011, ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική (28 Ιανουαρίου).

    Δείτε το trailer και ...τα λέμε.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trailer του The Rite (Η Τελετή) της νέας ταινίας εξορκισμού με τον Antony Hopkins Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top