F Οσκαρικό trailer του The King's Speech με τους Colin Firth και Geoffrey Rush - FilmBoy Οσκαρικό trailer του The King's Speech με τους Colin Firth και Geoffrey Rush - FilmBoy
  • Latest News

    Οσκαρικό trailer του The King's Speech με τους Colin Firth και Geoffrey Rush

    Το The King’s Speech του Tom Hooper κέρδισε το βραβείο κοινού στο Toronto Film Festival (το σημαντικότερο βραβείο του φεστιβάλ) και χειροκροτήθηκε μια εβδομάδα πριν στο Telluride. 

    Τώρα απέκτησε και trailer για να αποδείξει ότι μάλλον αξίζει όλο αυτό τον ντόρο. 

    Προσωπικά λατρεύω να βλέπω τον Colin Firth σε δυνατούς ερμηνευτικά ρόλους και ανυπομονώ να τον δω και εδώ ως Βασιλιά Γεώργιο τον 6ο  αν και κρίνοντας από το trailer τη παράσταση κλέβει ο Geoffrey Rush που δείχνει να έχει όλες τις ατάκες. 

    Αυτός ο άτυπος συναγωνισμός ερμηνειών είναι κάτι που θα λατρέψουν στη ταινία αυτοί που ...χαιρόμαστε να βλέπουμε φιλμς με πραγματικούς ηθοποιούς να παίζουν. 

    Η ταινία βασίζεται στη πραγματική ιστορία του πατέρα της Βασίλισσας της Αγγλίας, και την ιδιαίτερη φιλία του με έναν λογοθεραπευτή που τον βοηθά να βρει το λόγο που του λείπει για να οδηγήσει το έθνος του στο πόλεμο. 

    Παίζουν ακόμα η Helena Bonham Carter στο ρόλο της Βασίλισσας και ο Guy Pearce. 

    Το The King’s Speech βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου. 

    Δείτε το trailer στη συνέχεια και αφήστε τα σχόλια σας. 



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οσκαρικό trailer του The King's Speech με τους Colin Firth και Geoffrey Rush Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top