F Η Black Widow αποκτά δική της ταινία, φυσικά με τη Scarlett Johansson - FilmBoy Η Black Widow αποκτά δική της ταινία, φυσικά με τη Scarlett Johansson - FilmBoy
  • Latest News

    Η Black Widow αποκτά δική της ταινία, φυσικά με τη Scarlett Johansson

    Γράφει ο Bustart.

    Στη συνέντευξη τύπου για τη προώθηση της επερχόμενης έκδοσης του Iron Man 2 σε Blu-ray που έλαβε χώρα την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, ο President of Production της Marvel Studios Kevin Feige, επιβεβαίωσε ότι είναι στα σχέδια τους μια spin-off ταινία της Black Widow, με πρωταγωνίστρια φυσικά και πάλι τη  Scarlett Johansson.  

    Η οποία Scarlett θα επαναλάβει το ρόλο της και στην επερχόμενη ταινία “The Avengers”, που όπως σας έχουμε ηδη ενημερώσει, θα βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2012.  

    Συγκεκριμένα ο Kevin Feige ανέφερε ότι:


    «Έχουμε ήδη αρχίσει συζητήσεις με τη Scarlett σχετικά με τη προοπτική για μια solo ταινία ρίχνοντας ταυτόχρονα στο τραπέζι διάφορες ιδέες για το concept της ταινίας. 
    Όλα αυτά φυσικά μετά τους “The Avengers”.» 

    Από τη πλευρά της η Johansson, που ούτως ή άλλως έχει συμβόλαιο με τη Marvel για να ενσαρκώσει τη Black Widow σε διάφορα project της πρώτης, δήλωσε αρχικά ενθουσιασμένη που θα επαναλάβει το ρόλο στην ερχόμενη ταινία “The Avengers”, και ότι φυσικά θα την ενδιέφερε και μια solo(;) ταινία.  

    Γιατί όμως βάλαμε το solo με ερωτηματικό;
    Γιατί κάπου εδώ εμπλέκεται και ο Samuel Jackson – o Nick Fury του Iron Man και των Avengers- ο οποίος ανέφερε ότι είναι πιθανό μια ταινία σχετικά με τη “S.H.I.E.L.D” (το είχαμε αναφέρει άλλωστε και στο FilmBoy σε παλιότερο άρθρο μας)  να ξεκινήσει αμέσως μετά τους “Avengers”. 


    Έχει ενδιαφέρον να περιμένουμε να μάθουμε εάν η ταινία στην οποία αναφέρθηκε ο Samuel Jackson θα είναι μια ταινία της “S.H.I.E.L.D”  με τη Scarlett Johansson / Black Widow το κεντρικό πρόσωπο ή η Marvel θα προχωρήσει σε 2 διαφορετικές ταινίες. 

    Βέβαια μπορεί ο Samuel Jackson να αναφέρθηκε σε μια ιδέα που απλά αναφέρθηκε χωρίς κάτι το χειροπιαστό (αν και δε το νομίζουμε, από τη στιγμή που και επίσημα χείλη της Marvel αναφέρθηκαν στη μεγάλη πιθανότητα η  “S.H.I.E.L.D” να αποκτήσει το δικό της franchise στο κινηματογράφο). 

    Πολλά πιστεύω θα εξαρτηθούν από τις δύο ταινίες σχετικά με το franchise των “Avengers” και ειδικότερα με την ομώνυμη ταινία.  

    Αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζει η Marvel τότε σίγουρα θα εκμεταλλευτεί το momentum για να δημιουργήσει περισσότερες ταινίες με δευτερεύοντες  superhero.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Black Widow αποκτά δική της ταινία, φυσικά με τη Scarlett Johansson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top