F Συναρπαστικό trailer του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 και νέες εικόνες - FilmBoy Συναρπαστικό trailer του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 και νέες εικόνες - FilmBoy
  • Latest News

    Συναρπαστικό trailer του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 και νέες εικόνες

    Η Warner Bros έβγαλε χθες στη κυκλοφορία το 2ο και τελευταίο trailer του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I μαζί με πολλές high res εικόνες από τη ταινία, ένα πακέτο άκρως εντυπωσιακό. 

    Αυτό είναι το 2ο trailer μετά το 1ο μέτριο που είδαμε τον Ιούνιο, αλλά με αυτό βουλώνει στόματα, συμπεριλαμβανομένου και το δικό μου. 

    Όλοι ξέρετε ότι δεν είμαι φαν του ‘πιο επιτυχημένου franchise στην ιστορία του σινεμά’, αλλά μέχρι κι εγώ δε θα μπορούσα να μην πω τα καλύτερα για ένα trailer εντυπωσιακό, συναρπαστικό και επιτέλους, με μπόλικη δράση. 

    Μετά από 6 μαγικές ταινίες, ο Harry, ο Ron και η Hermione πρέπει να αντιμετωπίσουν επιτέλους τον κακό Lord Voldermort σε μια αναμέτρηση που μοιάζει με τη κορύφωση των προηγουμένων. 

    Εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι 13 high resolution εικόνες που θα δείτε αμέσως μετά το trailer. 

    Η ταινία θα κάνει ταυτόχρονη πρεμιέρα στην Αμερική και στην Ελλάδα στις 18 Νοεμβρίου 2010. 

    Λοιπόν, χωρίς πολλά λόγια, δείτε στη συνέχεια το trailer του 1ου μέρους από το τελικό κεφάλαιο του Harry Potter και όλες τις εικόνες που κυκλοφορήσαν, και αφήστε τη γνώμη σας.


















    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Συναρπαστικό trailer του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 και νέες εικόνες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top