F Ο Edward Norton εξηγεί γιατί παράτησε τον Hulk - FilmBoy Ο Edward Norton εξηγεί γιατί παράτησε τον Hulk - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Edward Norton εξηγεί γιατί παράτησε τον Hulk

    Γράφει ο Bustart.

    Ο Edward Norton τελικά δε θα επαναλάβει το ρόλο του ως Bruce Banner / Hulk στην ερχόμενη ταινία “The Avengers”.  

    Η είδηση αυτή έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό, αλλά πέρα από την επίσημη τοποθέτηση της Marvel πάνω στο θέμα και μια ανακοίνωση στο προσωπικό site του Norton, όπου (δεν) εξηγούσε γιατί αποχώρησε, αλλά ευχαριστούσε το κοινό για την αγάπη που έδειξαν στη ταινία και ότι μεγάλωσε με τις ιστορίες του Hulk, κανείς δεν είχε εξηγήσει τους πραγματικούς λόγους για την αποχώρηση αυτή.  

    Τελικά ο Edward Norton σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη στο MTV News, στο πλαίσιο της προώθησης της καινούργια του ταινίας, Stone, είπε και δυο λόγια για την αποχώρηση του.  

    Συγκεκριμένα, ενώ επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι ήταν πολύ μεγάλη του τιμή που έπαιξε το ρόλο του Bruce Banner και πόσο χαρούμενος είναι που το κοινό αγκάλιασε την ταινία (το Incredible Hulk), ανέφερε και χωρίς να ρίξει ευθύνη στη Marvel, ότι δε μπορούσαν να συνεργαστούν σε επαγγελματικό επίπεδο (προφανώς εννοώντας στα της παραγωγής, σεναρίου και σκηνοθεσίας) όσον αναφορά τη συμμετοχή του στην ερχόμενη ταινία “The Avengers” και δεν ήταν το οικονομικό (αμοιβή) ο λόγος που αποχώρησε. 

    Άλλωστε, αυτό το είχε αναφέρει και η Marvel στην ανακοίνωση της,  ότι δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι της αποχώρησης.  

    Η αλήθεια είναι ότι ο Norton θέλει, στα όρια του απαιτεί, να έχει μεγάλο έλεγχο σε κάθε project που συμμετέχει.  

    Κάτι που έγινε και στο “Incredible Hulk”, όπου ξαναέγραψε το σενάριο, αλλάζοντας και τα origin του ήρωα.  

    Κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να γίνει όμως και με τους “Avengers” από τη στιγμή που και συμμετέχουν αρκετοί ηθοποιοί 1ης γραμμής αλλά και η Marvel δεν είχε διάθεση να πειραματιστεί με ένα project στο όποιο στηρίζει πολλά για τα μετέπειτα σχέδια της.  

    Όπως έγινε γνωστό, ο ρόλος του Bruce Banner στους “Avengers” δόθηκε στον  Mark Ruffalo (Date Night, Shutter Island, Zodiac).  

    Το αν έκανε καλή επιλογή η Marvel θα φανεί, σίγουρα όμως είναι απώλεια η αποχώρηση του Norton καθώς είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή καθώς και η ταινία -reboot- του franchise που μας παρουσίασε, αν παραβλέψουμε την αλλαγή των origin του Hulk, ήταν αξιόλογη.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Edward Norton εξηγεί γιατί παράτησε τον Hulk Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top