F Το sci-fi θρίλερ Jim έχει trailer και είναι πιο έντονο από ότι νομίζετε - FilmBoy Το sci-fi θρίλερ Jim έχει trailer και είναι πιο έντονο από ότι νομίζετε - FilmBoy
  • Latest News

    Το sci-fi θρίλερ Jim έχει trailer και είναι πιο έντονο από ότι νομίζετε

    Είχαμε δει στα poster πριν λίγες μέρες το 1ο poster του Jim, μιας ταινίας για την οποία δεν είχα ακούσει τίποτε και που περιγράφονταν ως science fiction drama. 

    Ε λοιπόν, σας πληροφορώ ότι το επίσημο trailer που βγήκε πριν λίγες ώρες μας δείχνει ένα εντονότατο θρίλερ που προσωπικά, με εξέπληξε γιατί περίμενα κάτι πιο ...ανάλαφρο. 

    Το Jim είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον πρωτοεμφανιζόμενο Jeremy Morris-Byrke και ασχολείται με το αναπόφευκτο στο κοντινό μέλλον σενάριο του να παραγγέλνεις τα χαρακτηριστικά του παιδιού σου. 

    Η ιστορία επικεντρώνεται στον Jim και την κατάρρευση του μετά το θάνατο της γυναίκας του. 

    Κατεστραμμένος οικονομικά, άνεργος και απομονωμένος, δεν αργεί να φτάσει στα όρια του και αποφασίζει να κάνει μια απίστευτα βίαιη πράξη για να αφήσει το στίγμα του, η οποία τη τελευταία στιγμή αναβάλλεται από το όραμα της γυναίκας του που τον κάνει να έρθει στα συγκαλά του...κάπως. 

    Οπλισμένος με μια διαφορετική οπτική, πηγαίνει σε μια biotech εταιρεία και ζητά να του δημιουργήσουν έναν διάδοχο που να μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του μοντέρνου κόσμου. 

    Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ένταση και τα στοιχεία θρίλερ που έχει το trailer σε μια ταινία που, λανθασμένα όπως αποδεικνύεται, την εξέλαβα ως κομεντοκατασταση. 

    Το Jim θα βγει σε λίγες αμερικανικές αίθουσες στις 8 Οκτωβρίου. 

    Δείτε το επίσημο trailer και πείτε μου τι σκέφτεστε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το sci-fi θρίλερ Jim έχει trailer και είναι πιο έντονο από ότι νομίζετε Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top