F Χαλάει το Unbreakable 2 ο M. Night Shyamalan για χάρη των Night Chronicles - FilmBoy Χαλάει το Unbreakable 2 ο M. Night Shyamalan για χάρη των Night Chronicles - FilmBoy
  • Latest News

    Χαλάει το Unbreakable 2 ο M. Night Shyamalan για χάρη των Night Chronicles

    Αν και δε θα γυριστεί στο άμεσο μέλλον το Unbreakable 2 (δυστυχώς για εμάς τους φαν) αφού τα δικαιώματα είναι σε άλλη εταιρεία, ο M.Night Shyamalan έκανε δηλώσεις στο MTV λέγοντας ότι θα χρησιμοποιήσει την ιδέα – πιο συγκεκριμένα τον κακό – στο 3ο φιλμ της τριλογίας που έχει τίτλο Night Chronicles, και στην οποία παραδίδει την ιδέα, κάνει τη παραγωγή αλλά αφήνει άλλους να σκηνοθετήσουν. 

    Η 1η ταινία προβλήθηκε ήδη στην Αμερική και είναι το Devil, σκηνοθετημένο από τους Dowdle Brothers του Quarantine, ενώ φήμες λένε ότι έχει γίνει επαφή με το σκηνοθέτη του The Last Exorcism, Daniel Stamm, για να αναλάβει τη 2η που θα έχει τίτλο Twelve Strangers. 

    Σκέφτομαι να μετατρέψω το sequel του Unbreakable σε μια ταινία από τα Night Chronicles.
    Ήταν πολύ καλή ως σύλληψη κακού και αναπτύχθηκε πλήρως στο Unbreakable
    Υπήρχαν πολλοί κακοί στο στόρι, έτσι θα βγάλω τον έναν για να τον χρησιμοποιήσω αλλού. 

    Είμαι από αυτούς που έστειλαν μηνύματα στο Twiter του Shyamalan ζητώντας να κάνει το sequel της καλύτερής του ταινίας και δε σας κρύβω ότι απογοητεύτηκα. 

    Δε νομίζω ότι θα είναι το ίδιο, αλλά μένει να το δούμε και στη πράξη.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Χαλάει το Unbreakable 2 ο M. Night Shyamalan για χάρη των Night Chronicles Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top