F Τα Μελλοντικά Σχέδια της Marvel - FilmBoy Τα Μελλοντικά Σχέδια της Marvel - FilmBoy
  • Latest News

    Τα Μελλοντικά Σχέδια της Marvel

    Γράφει ο Bustart.

    Μέσα στο 2011-2012 η Marvel ετοιμάζει 3 καινούργιες ταινίες οι οποίες σχετίζονται με τους Avengers.  

    Αν όλα κυλήσουν ομαλά και τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα περιμένουμε να δούμε στη μεγάλη οθόνη κατά σειρά: 

    Τον Thor (Μάιος 2011) του Kenneth Branagh
    Τον Captain America (Ιούλιος 2011) του Joe Johnston
    και τους Avengers (Μάιος 2012) του Joss Whedon   


    Εν αναμονή των ταινιών αυτών ο chief manager της Marvel Studios παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας σχετικά με το franchise των Avengers.  

    Συγκεκριμένα ανέφερε ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να δούμε κάποιον από τους “Iron Fist”, “Black Panther”, “Guardians of the Galaxy”, “Doctor Strange” στη μεγάλη οθόνη, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το αν θα υπάρξει ταινία με τον “Nick Fury / S.H.I.E.L.D.”, απάντησε με ένα μεγάλο «ΝΑΙ!» και ότι είναι πιθανό το “ S.H.I.E.L.D.” να αποτελέσει ανεξάρτητο franchise.  

    Τέλος, ανέφερε ότι η ταινία “The Avengers” θα αποτελέσει και προπομπό της επερχόμενης ταινίας σχετικά με τη “S.H.I.E.L.D.”, αφού σε αυτήν θα παρουσιαστούν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία της. 

    Να θυμίσουμε εδώ ότι η 1η εμφάνιση του “Nick Fury” και της “S.H.I.E.L.D.” έγινε στο 1ο μέρος του Iron Man και συγκεκριμένα σε μια σκηνή μετά τους τίτλους τέλους της ταινίας! 

    Φαίνεται ότι η Marvel βρίσκεται και πάλι σε δημιουργικό οίστρο μετά τα μερικώς αποτυχημένα Spiderman 3 και X-Men Origins:Wolverine, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο filmboy.gr για ότι νεότερο! 

    Quiz: Ποιος ηθοποιός ενσάρκωσε τον Nick Fury στην 1η κινηματογραφική του εμφάνιση; (Πριν η Marvel πάρει στα σοβαρά το ανεξάντλητο υλικό της)
    Μπορείτε να στείλετε τις απαντήσεις σας στο email του filmboy.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα Μελλοντικά Σχέδια της Marvel Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top