F 2 Νέα poster και trailer της 3ης συνέχειας του ιστορικού Νορβηγικού Cold Prey - FilmBoy 2 Νέα poster και trailer της 3ης συνέχειας του ιστορικού Νορβηγικού Cold Prey - FilmBoy
  • Latest News

    2 Νέα poster και trailer της 3ης συνέχειας του ιστορικού Νορβηγικού Cold Prey

    Όταν το Cold Prey (Fritt Vilt) του Roar Uthaug έσκασε μύτη στα Νορβηγικά σινεμά το 2006 ως το πρώτο πραγματικό slasher που έβγαινε από τη χώρα, ήταν ένα ρίσκο. 

    Κανείς δεν ήξερε πως θα αντιδρούσαν οι Νορβηγοί σε μια ιστορία στην οποία κολεγιόπαιδα κυνηγιούνται από έναν μυστήριο δολοφόνο σε ένα απομονωμένο μοτέλ. 

    Τελικά, όχι μόνο πήγε καλά και έγινε σήμα κατατεθέν όταν μιλάμε για ταινία τρόμου από τη Νορβηγία, αλλά γρήγορα ήρθε το sequel μέχρι να φτάσουμε στον φετινό Οκτώβρη που θα κάνει πρεμιέρα η 3η ταινία. 

    Το Cold Prey 3 είναι στη πραγματικότητα το prequel, η ιστορία του πώς δημιουργήθηκε από την αρχή ο δολοφόνος. 

    Πριν καιρό είχε βγει ένα μικρό teaser trailer που δεν θεώρησα σημαντικό για να το δείτε, τον Ιούλιο βγήκε το κανονικό trailer αλλά χάθηκε ανάμεσα στις αλλαγές του blog, αλλά πρόσφατα βγήκαν 2 νέα όμορφα ποστερ και έτσι βρήκα την ευκαιρία να βάλω και το trailer. 

    Δείτε στη συνέχεια τα 2 νέα ποστερ και το trailer και φυσικά αφήστε τη γνώμη σας.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 2 Νέα poster και trailer της 3ης συνέχειας του ιστορικού Νορβηγικού Cold Prey Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top