F The Wind In The Willows: Trailer με τα εφέ του Peter Jackson - FilmBoy The Wind In The Willows: Trailer με τα εφέ του Peter Jackson - FilmBoy
  • Latest News

    The Wind In The Willows: Trailer με τα εφέ του Peter Jackson

    Γράφει ο kospap.

    Τον Ιούνιο ανακοινώθηκε από την WETA του Peter Jackson ότι αναπτύσσει τα εφέ για την μεταφορά της σειράς βιβλίων The Wind in the Willows του Kenneth Grahame. 

    Η ιστορία είναι για 4 ανθρωπόμορφους χαρακτήρες στην κλασική Βρετανική επαρχία. 

    Η αλήθεια είναι ότι έχει ξαναγυριστει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά αυτήν την φορά θα χρησιμοποιηθεί η WETA για να μας δώσει τα εφέ (animatronic)  και να φέρει τους χαρακτήρες στην ζωή. 

    Ο Richard Taylor της WETA επιβλέπει τα εφέ, ο οποίος έχει πολύ εμπειρία από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και από πολλές άλλες ταινίες. 

    Σκηνοθέτης είναι ο Ray Griggs και στο σενάριο o Bill Marsili (Lightspeed). 

    To σενάριο του Marsili κρατά κάποια στοιχεία από την αρχική ιστορία ενώ δίνει έμφαση σε κάποια άλλα σημεία για να έχει πιο πολύ δράση.  

    Τα ζώα ενώνουν δυνάμεις για να σώσουν την γη τους από μια δολιοφθορά με σκοπό να καταστρέψει την λεπτή ανακωχή μεταξύ των ειρηνικών ζώων του Willow και ότι απομένει από τους ανθρώπους.  


    Η ιστορία ξεκινά όταν ο Mole τολμά να βγει για πρώτη φορά από το σπίτι του και αντικρίζει έναν κόσμο γεμάτο με καινούργιες φιλίες, θαύματα και περιπέτεια που τον περιμένει στην γη των Willow. 

    H παραγωγή θα κοστίσει $30 εκατομμύρια και είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει γυρίσματα αυτό το φθινόπωρο.  

    Κάποιες σκιτσογραφίες είναι ήδη έτοιμες και ένα διαφημιστικό teaser trailer μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Wind In The Willows: Trailer με τα εφέ του Peter Jackson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top