F POSTER: GREEN LANTERN, SUCKER PUNCH, BATTLE LOS ANGELES, RED - FilmBoy POSTER: GREEN LANTERN, SUCKER PUNCH, BATTLE LOS ANGELES, RED - FilmBoy
  • Latest News

    POSTER: GREEN LANTERN, SUCKER PUNCH, BATTLE LOS ANGELES, RED

    Το προηγούμενο σ/κ πήγα στη Θεσσαλονίκη για βαφτίσια, αυτό ξαναπήγα για έμφραγμα (που πιθανότατα δεν θα καταλήξει σε τραγωδία, ευτυχώς). 

    Μια εβδομάδα χωρίς poster μπορεί να συμβεί, 2η όμως είναι ασυνέπεια, γι’αυτο σήμερα θα δούμε μαζί όλα τα πόστερ των προηγούμενων ημερών, τουλάχιστον αυτά που δεν πρέπει να χάσουμε. 

    Στη συνέχεια λοιπόν θα δείτε 2 νέα πόστερ από το remake Let Me In, 6 πόστερ χαρακτήρων από το Sucker Punch μαζί με ένα banner, τα 4 πρώτα πόστερ από το Green Lantern, 2 νέα πόστερ από το animation Legends of the Guardians, τα 5 πρώτα πόστερ του Battle Los Angeles και 1 σέξι banner (τί άλλο θα ήταν) από το Piranha 3D. 

    Ακόμα, το 2ο πόστερ του Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn, το τελικό πόστερ του RED, τα πρώτα πόστερ των θρίλερ Dead Matter και Don’t Be Afraid of the Dark, τα 1ο πόστερ των Faster και It’s Kind of a Funny Story και ένα banner του Devil. 

    Τέλος θα δείτε τα πόστερ των Enter The Void, Jackass 3D, Never Let Me Go, Down Terrace, Yogi Bear, Scape, Sinbad: The Fifth Voyage, Legendary, Kings of Pastry, Winning Season, Catfish αλλά και το ελληνικό πόστερ του The Killer Inside Me. 

    Κανένα δεν μου έκανε φοβερή εντύπωση αλλά νομίζω ότι το promo του Green Lantern είναι πολύ πετυχήμενο.Εσείς ποια θα λέγατε ως καλύτερα;   





















    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: POSTER: GREEN LANTERN, SUCKER PUNCH, BATTLE LOS ANGELES, RED Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top