F ΤΟ PREQUEL ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ - FilmBoy ΤΟ PREQUEL ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ - FilmBoy
  • Latest News

    ΤΟ PREQUEL ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

    Εδώ και αρκετό καιρό συζητιέται το prequel του θρυλικού Planet of the Apes, το οποίο θα ονομάζεται Ceasar: Rise of the Apes, και σήμερα φαίνεται ότι ήρθε ακόμη πιο κοντά. 

    Το ScreenRant (μέσω Production Weekly) έγραψε πριν λίγο ότι η 20th Century Fox έχει προγραμματίσει να αρχίσει γυρίσματα τον Ιούλιο. 

    Για να σας εφησυχάσω, να σας πω ότι δεν είναι το prequel του κάκιστου φιλμ του Tim Burton το 2001, αλλά της υπέροχης classic ταινίας του 1968 με τον ...σκατοχαρακτηρα Charlton Heston. 

    Από όσα ψάρεψα, κεντρικός ήρωας θα είναι ο Ceasar, ένας χιμπατζής που οδηγεί το είδος του κατά των ανθρώπων και από όπου ξεκινά η κυριαρχία των πιθήκων, όπως την απεικονίζεται στον Πλανητη των Πιθηκων του 1968. 

    Τα καλά νέα συνεχίζονται, αφού τη σκηνοθεσία φέρεται να έχει αναλάβει ο Rupert Wyatt που έκανε μια από τις καλύτερες ταινίες της περσινής χρονιάς, το The Escapist. 

    Θα παρακολουθώ τη πορεία της ταινίας από κοντά, μιας και το φιλμ του 68 ήταν από τις εικόνες που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό μου, κι ας μην είχα γεννηθεί ακόμα όταν πρωτοπροβληθηκε (...και κάμποσα χρονάκια ακόμα).
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΤΟ PREQUEL ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top