F ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚOSTASBLOG! - FilmBoy ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚOSTASBLOG! - FilmBoy
  • Latest News

    ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚOSTASBLOG!

    Σπανίως σε αυτή τη ζωή βρίσκεις ανθρώπους να μοιράζονται το ίδιο όραμα, τις ίδιες ανησυχίες και στόχους με σένα, όταν όμως αυτό συμβεί, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό. 

    Από σήμερα το KostasBlog θα έχει δυο ανθρώπους που θα γράφουν για σας (έκτος του ανώνυμου paparazzi εξ Αμερικής), σε μια προσπάθεια να κάνουμε αυτό το χώρο έναν από τους καλύτερους στην Ελλάδα όσον αφορά τον κινηματογράφο. 

    Ο Γιάννης Πεντσερετζίδης είναι κριτικός κινηματογράφου εδώ και χρόνια, δόκιμος σεναριογράφος και με σπουδές σε Αγγλία και  Θεσσαλονίκη, με επαγγελματικά ταξίδια σε 16 χώρες της Ευρώπης και με συνεργασίες σε δημοφιλείς ιστοχώρους όπως το ποπ+ροκ, myfilm.gr και cine.gr

    Από σήμερα θα γράφει στο KostasBlog κριτικές ταινιών, αφιερώματα και εντυπώσεις από φεστιβάλ, θέματα που αφορούν εταιρείες διανομής και γενικά οτιδήποτε έχει σχέση με το μαγικό κόσμο που αγαπάμε. 

    Αυτή είναι η αρχή μιας καταιγίδας αλλαγών στο blog (με πρώτη προτεραιότητα ένα νέο όνομα) που φυσικά επιζητούν τη δική σας αποδοχή και συμμετοχή. 

    Τα σχέδια μας είναι μεγάλα και οι 7,5 χιλιάδες επισκέψεις του μήνα Μαρτίου αποτελούν τη βάση για να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε – ψυχαγωγούμε με ο,τιδηποτε συμβαίνει στο χώρο της movie industry. 

    Καλώς ήρθες, Γιάννη. 
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚOSTASBLOG! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top