F FINAL DESTINATION 5 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ FREDDY! - FilmBoy FINAL DESTINATION 5 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ FREDDY! - FilmBoy
  • Latest News

    FINAL DESTINATION 5 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ FREDDY!

    Το Final Destination είναι η σειρά που δεν θα είναι final τελικά ποτέ! 

    Αφού το τέταρτο sequel ενός franchise που πάει από το κακό στο χειρότερο έκανε 66 εκ. δολάρια στην Αμερική και ένα τρελό νούμερο 115(!) στον υπόλοιπο κόσμο, γρήγορα η New Line ξέχασε την υπόσχεση της ότι θα το έληγε κάπου εκεί. 

    Στις αρχές του μήνα σας είχαμε ενημερώσει ότι είναι σίγουρο ότι θα γίνει Final Destnation 5 και μάλιστα θα είναι κι αυτό 3D. 

    Αυτό που δε ξέραμε είναι ότι θα είναι λίγο πιο ...scary, κι αυτό λόγω του σεναριογράφου. 

    Ο άνθρωπος που κλήθηκε να κάνει το re-write στο σενάριο του A Nightmare on Elm Street που έρχεται την άλλη εβδομάδα και αυτός που ήδη γράφει το prequel του άλλου μεγάλου horror remake The Thing, ο Eric Heisserer έχει αναλάβει το σενάριο του 5ου sequel του Final Destination. 

    Φυσικά το στόρι κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό (...αν και μαντεύω ότι κάποιος θα δει το θάνατο του και μετά ο θάνατος θα τον κυνηγάει), αλλά αυτό που διέρρευσε είναι ότι θα εμπλέκεται εγχείρηση laser στα μάτια κάποιου πρωταγωνιστή! 

    Προφανώς πάλι θα είναι πατάτα, και προφανέστατα πάλι θα κάνει εισπράξεις, αφού σε κάποιους (ειδικά Ευρωπαίους) αρέσει να βλέπουν έφηβους Αμερικανούς να σκοτώνονται με ευφάνταστους τρόπους! 

    Δε ρωτάω καν αν θέλετε ένα 5ο Final Destination...
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: FINAL DESTINATION 5 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ FREDDY! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top