F OUR FAMILY WEDDING - FilmBoy OUR FAMILY WEDDING - FilmBoy
  • Latest News

    OUR FAMILY WEDDING

    Είναι περίεργο το πόσο καιρό πήρε στα άλλα studio πέρα της Lionsgate να προσπαθήσουν να πάρουν μερίδιο από το κοινό του Tyler Perry, του μαύρου σκηνοθετη/σεναριογραφου/ηθοποιου/παραγωγου/και-οτιδήποτε-άλλο-χρειαστεί, τον οποίο το KostasBlog δε πολυγουσταρει, με ταινίες όπως το πρόσφατο χιτ I Can Do Bad All By Myself. 

    Η προσπάθεια ανήκει στη Fox Searchlight, που με έναν συνδυασμό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών σταρ και το αυτονόητο πουσάρισμα στην TV θέλησε να δημιουργήσει ένα μικρής κλίμακας εμπορικό χιτ. 

    Το αποτέλεσμα έχει δυο όψεις.
     

    Η πρώτη λέει ότι 7,6 εκατομμύρια δολάρια στο πρώτο τριήμερο και 13,6 συνολικά το δεύτερο είναι μια ικανοποιητική συγκομιδή. 

    Στην άλλη όψη βλέπουμε τις κριτικές οι οποίες είναι κάκιστες συνολικά αλλά και με χαρακτηρισμούς προσβλητικούς όπως ‘θα πρέπει να ντρέπονται’ και άλλα τέτοια διασκεδαστικά.

    Πρόκειται για μια γαμήλια κωμωδία...


    ...κωμωδία στην οποία δεν πρόκειται να βρούμε κάτι να μας ενδιαφέρει ως Έλληνες, αν και θεματικά θα έλεγες ότι μοιάζει με το My Big Fat Greek Wedding. 

    Ένα ζευγάρι (America Ferrera – η Μπετυ η Άσχημη στο αντίστοιχο αμερικανικό σήριαλ – και Lance Gross) επιστρέφει από το κολέγιο στα πατρικά των και ανακοινώνει στους γονείς ότι παντρεύονται. 

    Αναπάντεχο εμπόδιο στα σχέδια τους φαίνεται να είναι οι πατεράδες τους (Forest Whitaker – Όσκαρ στο The Last King of Scotland το 2006 και ο μοναδικός λόγος που παρουσιάζω τη ταινία και Carlos Mencia, ένας τηλεοπτικός σταρ από την Ονδούρα), δυο υπερβολικοί εγωιστές που βλέπουν το γάμο ως έναν ανταγωνισμό μεταξύ τους.  

    Μια λεπτομέρεια που πρέπει να ξέρετε (οκ, φαίνεται από το ποστερ και το trailer, αλλά πρέπει να γεμίσω τη σελίδα):
    Η μια οικογένεια είναι μαύρη και οι άλλη Λατίνοι. 


    Διαβάζω ότι το πιο αστείο σημείο της ταινίας είναι όταν οι δυο πατεράδες κάνουν έναν ...γλωσσοπολεμο χρησιμοποιώντας slang ονόματα όπως ‘Bro!’...’Ese!’...’Homie!’...Vato!’ , γνωστά σε όσους έχουν δει έστω και μια Λατίνο-gangsta ταινία (το τελευταίο μόνο δε ξέρω).

    Η σκηνοθεσια ειναι καποιου Rick Famuyiwa

    Πρεμιέρα στην Αμερική έκανε στις 12 Μαρτίου αλλά στην Ελλάδα μην το περιμένετε γιατί δεν υπάρχουν εταιρείες διανομής ...κοινωφελούς προσφοράς! 

    Δείτε το trailer. 


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: OUR FAMILY WEDDING Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top