F KOSTASBLOG PRESENTS...KOSTASBLOG! - FilmBoy KOSTASBLOG PRESENTS...KOSTASBLOG! - FilmBoy
  • Latest News

    KOSTASBLOG PRESENTS...KOSTASBLOG!

    Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω ένα συγνώμη για την ανακατωσούρα που επικράτησε τη τελευταία εβδομάδα στο blog, με ταινίες και ειδήσεις και σχόλια να πετάγονται χωρίς μια σειρά, την οποία εγώ θεωρώ απαραίτητη (αν και τα νούμερα μάλλον άλλο έδειξαν).

    Πλέον, και αφού τελείωσαν τα πειράματα, το KostasBlog αυτοπαρουσιάζεται.    

    Το KostasBlog ξεκίνησε από τον πάτο του διαδικτυου πριν 3 χρόνια.

    Αφού πέρασε ένα διάστημα αναζήτησης (όπως όλοι οι bloggers φαντάζομαι), και μετά το απαραίτητο lifting στη μορφή του, κατέληξε να είναι ένα Movie Blog που, επιτρέψτε μου να πω, έρχεται να καλύψει ένα κενό στο ελληνικό internet για το Σινεμά.

    Βλέπετε, το KostasBlog δεν παρουσιάζει ταινίες που είδαμε ή κριτικές (δεν είμαι κριτικός κινηματογράφου).

    Εδώ θα δείτε previews, παρουσιάσεις ταινιών που πρόκειται να προβληθούν στην αμερικανική αγορά (συνήθως) και κάποιες και στην Ελλάδα.
    Ταινίες όπως το Dead Snow και το The Hurt Locker τις γνωρίσατε πρώτοι εδώ, πριν καν σκεφτούν οι έλληνες διανομείς να τις προβάλουν.






    Ακόμα θα βρείτε:
    Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, με πολλές σκηνές (stills) από τις ταινίες, όλα τα ποστερ και wallpapers, όλα σε υψηλή ανάλυση, σε μια high tech Photo Gallery που μου πήρε κοντά ένα μήνα να προσαρμόσω.

    Τα trailer των ταινιών και κάποια έξτρα video.

    Όλες τις νέες ταινίες που προβάλλονται στους ελληνικούς κινηματογράφους, κάθε Πέμπτη.

    Φρέσκα νέα όλης της εβδομάδας από το Hollywood, κάτι που σίγουρα λείπει από το ελληνικό blogging.
    Φήμες για casting, μελλοντικά σχέδια, οικονομικά στοιχεία για τα studios, νέα projects, νέα trailers, μέχρι και επίσημες αγγελίες για casting (βλ. Spiderman 4) θα βρείτε στο KostasBlog, ο,τι συνέβη και γράφτηκε τη τελευταία εβδομάδα στα ξένα movie sites. Κάθε Σάββατο.

    Είμαι τυχερός που έχω μια συνεργασία με έναν πραγματικό paparazzi εξ Αμερικής, ο οποίος στέλνει κάθε Κυριακή φωτογραφίες που δε θα δείτε συχνά από celebrities οι οποίες...θα σας στείλουν! This is A Man’s World!

    Κάθε Κυριακή επίσης, θα βρίσκεται μια μίνι παρουσίαση ενός Country καλλιτέχνη, με 2-5 τραγούδια που θα ακούτε στο player στα δεξιά της sidebar, και για ολόκληρη την εβδομάδα.
    Γιατί και το σινεμά χρειάζεται το μουσικό του διάλειμμα.

    Πρόσφατα εγκαινιάστηκε και η στήλη με τα θέματα προς συζήτηση. Θέματα που ενδιαφέρουν τους movie geeks σε μια μικρή ανάλυση και τις απόψεις μου.

    Επιβάλλεται η δική σας συμμετοχή.
    Σχολιάστε ταινίες που είδατε, συμπληρώστε απόψεις, κάντε παρατηρήσεις...μια παρέα ήμαστε.

    Το KostasBlog ξεκίνησε πολύ χαλαρά, και έχει φτάσει να κάνει 200ρια καθημερινά, με καμία χιλιάδα παραπάνω επισκέψεις κάθε επόμενο μήνα!
    Βάλτε το KostasBlog στη καθημερινή σας βόλτα στο internet.

    Ευχαριστώ για την μεγάλη υποστήριξη σας.
    Κωνσταντίνος Χατζηπαπας. 
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: KOSTASBLOG PRESENTS...KOSTASBLOG! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top