F ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΠΛΟΥΜ - THE BROTHERS BLOOM - FilmBoy ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΠΛΟΥΜ - THE BROTHERS BLOOM - FilmBoy
  • Latest News

    ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΠΛΟΥΜ - THE BROTHERS BLOOM

    **********   7/10

    Μετά τη ταινία  Brick που πήρε το ειδικό βραβείο στο Sundance το 2005, και μαζί καταπληκτικές κριτικές (δεν την έχω δει), πολλοί περίμεναν την νέα ταινία του Rian Johnson με ανυπομονησία.

    Οι Αδερφοί Μπλουμ είναι μια κωμωδία γυρισμένη στα Βαλκάνια (Μαυροβούνιο, Σερβία, Ρουμανία και Τσεχία) για την οποία ο πολύς Tom Cruise έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, σε σημείο που βοήθησε στο σενάριο, με αλλεπάλληλα ραντεβού με τον σκηνοθέτη-σεναριογράφο, σε μια εποχή μάλιστα που έτρεχε να πουλήσει την εταιρεία παραγωγής του. 

    Έχει ένα προσεχτικά επιλεγμένο καστ από δεύτερης ανάγνωσης ηθοποιούς αλλά που στο σύνολο τους αριθμούν 2 Όσκαρ και 1 υποψηφιότητα.
     Η Βρετανη Rachel Weisz με Όσκαρ το 2005 για τον Επίμονο Κηπουρό (The Constant Gardener), ο Adrien Brody με Όσκαρ το 2002 για τον Πιανίστα , ο Mark Ruffalo ήταν ο γιατρός στο Blindness και η Γιαπωνέζα Rinko Kikuchi υποψήφια για Όσκαρ στο Babel το 2006.

    Τα δυο αδέρφια Μπλουμ είναι μικροαπατεώνες και ετοιμάζουν ένα τελευταίο κόλπο. Θέλουν να εξαπατήσουν την νεαρή κληρονόμο μεγάλης περιούσιας, η οποία όμως αποδεικνύεται πολύ πιο έξυπνη αλλά και γοητευτική για τα δόντια τους.

    Για τις ανάγκες μάλιστα του ρόλου της κληρονόμου που έχει δεκάδες χόμπι, η Rachel Weisz χρειάστηκε να μάθει πιάνο, βιολί, ακορντεόν, μπάντζο, break dance, καράτε, πινγκ πονγκ και skateboard !!

    Οι κριτικές είναι γενικά πολύ καλές και κάνουν λόγο για μια έξυπνη, αστεία, διασκεδαστική και ευαίσθητη ταινία, που ίσως κάνει μια κοιλιά στη μέση. ‘Δεν είναι Brick βέβαια, αλλά αυτό θα ήταν τρομερά δύσκολο!’ 

    Στην Αμερική έκανε πρεμιέρα σε ελάχιστες αίθουσες στις 15 του Μάη και θα βγει σε περισσότερες στις 29.  Στην Ελλάδα θα το δούμε από την Odeon στις 11 Ιουνίου.

    Δείτε το trailer.    
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΠΛΟΥΜ - THE BROTHERS BLOOM Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top