F ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 7/5/2009 - FilmBoy ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 7/5/2009 - FilmBoy
  • Latest News

    ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 7/5/2009

    Ούτε μια ούτε δυο αλλά 8 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 7 Μάιου, και κανένας σινεφιλ δε θα μείνει παραπονεμένος. 
    Οι 4 σημαντικότερες θα απασχολήσουν το Kostablog με παρουσιάσεις, κριτικές και trailer

    Πρωτοτυπώντας, θα ξεκινήσω με τη κωμωδία του Burr Steers 17 Ξανά (17 Again) με πρωταγωνιστή το δημοφιλή teenager Zac Efron και το Matthew Perry , που πήγε πολύ καλά στην Αμερική, εισπρακτικά αλλά και κριτικά. Χιλιοειπωμένη ιστορία ενός looser οικογενειάρχη που γίνεται ξανά έφηβος και προσπαθεί να κάνει διαφορετικές επιλογές... αλλά στο σήμερα, κι αυτό είναι το τρικ μιας ταινίας γεμάτη χιούμορ, έξυπνα αστεία και με αξιοπρεπέστατες ερμηνείες αν και λίγο γλυκανάλατη σε σημεία, σε ανεκτά όμως επίπεδα.  
     

    Φυσικά πρέπει να δείτε το Star Trek ,ακόμα κι αν δεν ήσαστε φαν, μιας και το blockbuster του J.J.Abrahams φιλοδοξεί να δώσει μια νέα ώθηση στη σειρά αφού τα προηγούμενα 10 sequels είχαν πέσει σε απαξίωση. Εδώ μας πάει στην εποχή που το πλήρωμα όπως το ξέραμε για χρόνια, ήταν έφηβοι ακόμα, στο παρθενικό τους ταξίδι στο διάστημα, και στην πρώτη αποστολή ενός θρυλικού πια σκάφους. Παίζουν Chris Pine, Winona Ryder και Eric Bana.  

    Σε όσους δεν άρεσε το Αγάπη Στα Άκρα πριν κανα μήνα (και ήταν πολλοί) πρέπει να δουν το Ο Κύκλος Έκλεισε (Closing The Ring) του Richard Attenborough, για να δουν πως φτιάχνεται ένα καλό αισθηματικό δράμα πολέμου.  3 φίλοι κυνηγούν μια γυναίκα, ένας τη κερδίζει αλλά φεύγει στο πόλεμο και τους αφήνει να τη προσέχουν αν ο ίδιος δε γυρίσει πίσω. Ένα δαχτυλίδι που ποτέ δε φτάνει στο προορισμό του, και κρυμμένα μυστικά που αποκαλύπτονται πολλά χρόνια μετά. Παίζουν Shirley McLaine, Christopher Plummer και Neve Campbell.

    Παράλληλοι Κόσμοι (Franklyn) λέγεται η σκοτεινή δραματική περιπέτεια με τον Ryan Filippe και την Eva Green, που αν και έχει πολύ μεγάλες προσδοκίες, χάνεται σε ένα σενάριο χωρίς νόημα.
    Προβάλλονται ακόμα:

    Η Δούκισσα Του Λανζε (Ne Touchez pas la Hache), Γαλλικό δράμα εποχής του 80χρονου Zac Rivet, μια αναζήτηση της γυναίκας που όλοι κάποτε χάσαμε, μέσα από τα μάτια ενός Γάλλου στρατηγού, σε 2 αιθουσες.  

    Για Πάντα Μαζί (Counterparts), ενδιαφέρον Γερμανικό δράμα όπου ένας αξιωματικός της Αστυνομίας τις ...τρώει από τη γυναίκα του, σε 1 αιθουσα.

    Αυτό που Είδαν Τα Μάτια Μου, Το μυστήριο του Watteu ,  η Γαλλική απόπειρα για ένα Κώδικα DaVinci, πολύ πιο κουλτουριάρικο και εικαστικό όμως, σε 1 αιθουσα.

    Mesrine: Υπ Αριθμόν 1 Δημόσιος Κίνδυνος, το 2ο μέρος της γαλλικής αστυνομικής περιπέτειας με τον Vincent Cassell, για το διάσημο γάλλο παράνομο Μεσριν.  

    Καλό σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 7/5/2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top