F ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 16/4/2009 - FilmBoy ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 16/4/2009 - FilmBoy
  • Latest News

    ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 16/4/2009

    5 Νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτό το κουτσουρεμένο λόγω Πάσχα τριήμερο από τις οποίες δυο προκαλούν ενδιαφέρον.
     
    Οι Αδιακρισίες (Duplicity), με την Julia Roberts και τον Clive Owen στο ρόλο πρώην κατασκόπων που εργάζονται για αντιθέτων συμφερόντων εταιρείες,(που  μετα τις κριτικες απετυχε και στις εισπραξεις)
    και το Γαλλικό Είναι Τρελοί Αυτοί Οι Βόρειοι (Bienvenue Chez Les Ch’tis) που μπορείς να δεις παρακάτω.

    Κατά τ’αλλα Ο Δολοφόνος Είναι Εδώ (Killshot) του John Madden με τον Mickey Rourke και την Diane Lane σε ένα κλισαρισμενο θρίλερ όπου ένα ζευγάρι μπαίνει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων αλλά εντοπίζεται από δυο δολοφόνους. Όσο κι αν όλοι ανακάλυψαν ότι ο Ρουρκ είναι όντως ηθοποιός, και παίρνει όλο και καλύτερες κριτικές, εγώ δε θα δω ταινία του.
    Cliente (Η Πελάτισσα). Είπαμε να δούμε γαλλική ταινία εκτός θρίλερ αλλά αν δω και δεύτερη και μάλιστα ερωτική κομεντί με θέμα μια 50αρα που βρίσκει νεαρό ζιγκολό που είναι παντρεμένος, φοβάμαι ότι δεν θα μου φτάσουν οι σόδες στο ψυγείο για να χωνέψω μετά. 
    Η παιδική πρόταση της εβδομάδας είναι το Ξενοδοχείο για Σκύλους (Hotel For Dogs). Ζευγάρι ορφανών περιθάλπει 9 αδέσποτα και τα φιλοξενεί σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο. Τα 9 γίνονται... 69 (ουπς!) Παίζει η ανιψιά της Julia, Emma Roberts. Και πολλά σκυλάκια... 
     
      Ας κάνουμε καλή Ανάσταση όλοι μας και από βδομάδα πάλι στις αίθουσες.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 16/4/2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top