F Φευγαλέα Σπουργίτια - Jhalki (2019) - FilmBoy Φευγαλέα Σπουργίτια - Jhalki (2019) - FilmBoy
  • Latest News

    Φευγαλέα Σπουργίτια - Jhalki (2019)


    Εν ριπή οφθαλμού, μια εξαφανιστική εξαφάνιση του 7χρονου παιδιού αδελφού της ξεκινά την Τζάλκι σε μια αποστολή να τον βρει με κάθε κόστος. Οπλισμένη με μια οικεία λαϊκή ιστορία για ένα ακούραστο σπουργίτι και τη γοητευτική παρουσία του μυαλού της, η Jhalki ξεκινά ένα ανελέητο ταξίδι για να βρει και να απελευθερώσει τον αδερφό της. Αγνοώντας και αγνοώντας τη βαθιά ριζωμένη διαφθορά και τους ιστούς αράχνης του συστήματος, ο Jhalki αναλαμβάνει το τερατώδες και το συναρπαστικό με μια καθαρότητα επιδίωξης που είναι ταυτόχρονα αναζωογονητική και εμπνευστική.

    Είναι το ταξίδι του Τζάλκι η αρχή μιας σπείρας που θα αλλάξει τη ζωή χιλιάδων για τα καλά; Τι τίμημα πρέπει να πληρώσει για να πάρει αυτό που θέλει; Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, με φόντο την εμπορία ανθρώπων και την παιδική εργασία, 150 MILLION MAGICAL SPARROWS γίνονται ένα άτυπο θρίλερ ελπίδας, θάρρους, αυτοπεποίθησης και επιμονής σε έναν απάνθρωπο κόσμο, που φαίνεται μέσα από τα μάτια ενός 9χρονου κοριτσιού, που δεν θα σταματήσει πουθενά πριν από το θρίαμβο.

    Αυτή η υπέροχα δημιουργημένη, συναισθηματικά ωραία ταινία είναι η μόνη στην ιστορία του κινηματογράφου που υποστηρίζεται ενεργά από νομπελίστα (κ. Kailash Satyarthi).

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Φευγαλέα Σπουργίτια - Jhalki (2019) Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top