F Swamp Thing trailer: Από τους βάλτους και τα κόμικ της DC στη μικρή οθόνη! - FilmBoy Swamp Thing trailer: Από τους βάλτους και τα κόμικ της DC στη μικρή οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    Swamp Thing trailer: Από τους βάλτους και τα κόμικ της DC στη μικρή οθόνη!


    Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς b-list ήρωες της DC
    Μια κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας του έχει συζητηθεί πολλάκις όμως ποτέ δε προχώρησε σε κάτι περισσότερο. 
    Μέχρι πριν περίπου ένα χρόνο, όταν το κανάλι DC Universe ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον James Wan (Aquaman) για την ανάπτυξη μιας τηλεοπτικής σειράς. 
    Το Swamp Thing επιτέλους θα ζωντάνευε!

    Τα ηνία της σειράς κρατούν οι Gary Dauberman (Annabelle) και Mark Verheiden (Battlestar Galactica), με τον Len Wiseman (Total Recall) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του πιλότου.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η σειρά ακολουθεί την Abby Arcane, μια επιστήμονα του Κέντρου Αντιμετώπισης Επιδημιών, η οποία ερευνά την εξάπλωση ενός μυστηριώδη ιού στη περιοχή γύρω από τους βάλτους, στη μικρή πόλη Houma της Louisiana. 

    Δεν αργεί να ανακαλύψει πως ο βάλτος κρύβει τρομακτικά μυστικά και από τα βάθη του αναδύεται ο τρόμος.

    Πρωταγωνιστούν οι Crystal Reed (Teen Wolf), Andy Bean (Transformers 5), Virginia Madsen (Joy), Will Patton (Falling Skies), Kevin Durand (The Strain) και Jennifer Beals (Taken).

    Το Swamp Thing έκανε πρεμιέρα στις 31 Μαΐου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Swamp Thing trailer: Από τους βάλτους και τα κόμικ της DC στη μικρή οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top