F Hit-Monkey trailer: Ο Jason Sudeikis καθοδηγεί μια μαϊμού-δολοφόνο στη νέα animated Marvel-ο-σειρά του Hulu! - FilmBoy Hit-Monkey trailer: Ο Jason Sudeikis καθοδηγεί μια μαϊμού-δολοφόνο στη νέα animated Marvel-ο-σειρά του Hulu! - FilmBoy
  • Latest News

    Hit-Monkey trailer: Ο Jason Sudeikis καθοδηγεί μια μαϊμού-δολοφόνο στη νέα animated Marvel-ο-σειρά του Hulu!


    Τι σχέση μπορεί να έχει ένας πληρωμένος δολοφόνος, ένας ιαπωνικός μακάκος και ο Jason Sudeikis; Μόνο η Marvel ξέρει, με τη νέα σειρά Hit-Monkey που έρχεται στο Hulu!

    Hit-Monkey λοιπόν είναι ένας από τους "μικρούς" αντι-ήρωες της Marvel που έκανε την εμφάνισή του μόλις το 2010 ως κυνηγός των Deadpool και Spider-Man με τη καριέρα του να ολοκληρώνεται (;) μόλις τρία τεύχη αργότερα.

    Σύμφωνα με το lore, ο Bryce, έναςπληρωμένος δολοφόνος βρίσκεται κυνηγημένος από την ίδια του την οργάνωση μετά από μια αποτυχημένη αποστολή. Ημιθανή τον σώζει μια φατρία ιαπωνικών μακάκων που του επιτρέπουν να μάθει τα μυστικά της φυλής του. Ένας μόνο πίθηκος αρνείται αν τον δεχτεί και εξορίζεται. Όταν επιστρέφει τους βρίσκει όλους νεκρούς και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση ως Hit-Monkey έχοντας στο πλάι του το φάντασμα του Bryce να τον καθοδηγεί... όχι πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση.

    Το Hit-Monkey είναι η δεύτερη σειρά του μικρού adult animated σύμπαντος που φτιάχνει η Marvel στο Hulu, μετά το M.O.D.O.K. που είδαμε τη περασμένη άνοιξη.

    Τα ηνία της σειράς έχουν οι Will Speck & Josh Gordon (Cavemen) με τους Jason Sudeikis (Son of Zorn), George Takei (Love Monster), Olivia Munn (Miles from Tomorrowland) και Fred Tatasciore (He-Man and the Masters of the Universe) να δανείζουν τις φωνές τους στους ήρωες.

    Αντίθετα με το stop-motion animation του M.O.D.O.K., το Hit-Monkey ακολουθεί ένα πιο παραδοσιακό 2d animation που θυμίζει κάτι από Archer.

    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hit-Monkey trailer: Ο Jason Sudeikis καθοδηγεί μια μαϊμού-δολοφόνο στη νέα animated Marvel-ο-σειρά του Hulu! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top