F C'mon C'mon trailer: Joaquin Phoenix & Gaby Hoffmann στο ευαίσθητο οικογενειακό δράμα του Mike Mills! - FilmBoy C'mon C'mon trailer: Joaquin Phoenix & Gaby Hoffmann στο ευαίσθητο οικογενειακό δράμα του Mike Mills! - FilmBoy
  • Latest News

    C'mon C'mon trailer: Joaquin Phoenix & Gaby Hoffmann στο ευαίσθητο οικογενειακό δράμα του Mike Mills!


    Παρότι το όνομά του έχει συνυφανθεί με πιο σκληρούς ρόλους, μερικές από τις καλύτερες ερμηνείες του Joaquin Phoenix έχουν έρθει μέσα από πιο ευαίσθητες ταινίες όπως το Her και το Walk the Line. Σε μια τέτοια θα τον δούμε και προσεχώς, στο νέο οικογενειακό δράμα του Mike Mills (20th Century Women), C'mon C'mon.

    Εδώ υποδύεται τον Johnny, έναν ραδιοφωνικό παραγωγό που πάει ένα ταξίδι από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη με τον μικρό αλλά πρόωρα αναπτυγμένο ανιψιό του, Jesse με τους δύο να αναπτύσσουν ένα αναπάντεχο δέσιμο.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Gaby Hoffmann (Wild), Scoot McNairy (Dawn of Justice) και ο μικρός Woody Norman (The Current War).

    Το C'mon C'mon έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φεστιβάλ Telluride πριν λίγες εβδομάδες όπου πήρε εξαιρετικές κριτικές. Από τα μέσα Νοεμβρίου θα ξεκινήσει τη παγκόσμια διανομή του, και στις 2 Δεκεμβρίου θα φτάσει και στα μέρη μας.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: C'mon C'mon trailer: Joaquin Phoenix & Gaby Hoffmann στο ευαίσθητο οικογενειακό δράμα του Mike Mills! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top