F Les Olympiades, Paris 13e trailer: Τέσσερεις φίλοι, τέσσερεις εραστές, στη νέα ερωτική ταινία του Jacques Audiard! - FilmBoy Les Olympiades, Paris 13e trailer: Τέσσερεις φίλοι, τέσσερεις εραστές, στη νέα ερωτική ταινία του Jacques Audiard! - FilmBoy
  • Latest News

    Les Olympiades, Paris 13e trailer: Τέσσερεις φίλοι, τέσσερεις εραστές, στη νέα ερωτική ταινία του Jacques Audiard!


    Μπορεί να μην έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον εαυτό του και συγκεκριμένα την επιτυχία του Un Prophète, όμως κάθε νέα ταινία του Jacques Audiard αποτελεί σίγουρα ένα αξιοπρόσεκτο κινηματογραφικό event. Το χολυγουντιανό του ντεμπούτο με το The Sisters Brothers δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση, έτσι φέτος ο Γάλλος δημιουργός επιστρέφει στη πατρίδα με το ερωτικό δράμα Les Olympiades, Paris 13e (aka Paris, 13th District).

    Η ιστορία μας συστήνει την Emilie, την Nora, την Amber και τον Camille, τρεις γυναίκες και έναν άνδρα από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη που ζουν στην ίδια γειτονιά και τους ενώνει άλλοτε η φιλία και άλλοτε το σεξ... και μερικές φορές και τα δύο!

    Πρωταγωνιστούν οι Lucie Zhang, Makita Samba, Noémie Merlant (Portrait de la Jeune Fille en Feu) και Jehnny Beth.

    Το Les Olympiades, Paris 13e έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών όπου πήρε ανάμεικτες κριτικές, και από το Νοέμβριο θα ξεκινήσει τη πορεία του στους ευρωπαικούς κινηματογράφους.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Les Olympiades, Paris 13e trailer: Τέσσερεις φίλοι, τέσσερεις εραστές, στη νέα ερωτική ταινία του Jacques Audiard! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top