F Τραγωδία σε γυρίσματα με τον Alec Baldwin να σκοτώνει τη φωτογράφο και να τραυματίζει σοβαρά το σκηνοθέτη της νέας του ταινίας! - FilmBoy Τραγωδία σε γυρίσματα με τον Alec Baldwin να σκοτώνει τη φωτογράφο και να τραυματίζει σοβαρά το σκηνοθέτη της νέας του ταινίας! - FilmBoy
  • Latest News

    Τραγωδία σε γυρίσματα με τον Alec Baldwin να σκοτώνει τη φωτογράφο και να τραυματίζει σοβαρά το σκηνοθέτη της νέας του ταινίας!


    Μια απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα στα γυρίσματα του γουέστερν Rust, τα οποία βρισκόταν μέχρι χτες σε πλήρη εξέλιξη.

    Το συμβάν συνέβη κατά τη διάρκεια πρόβας σκηνής που γυριζόταν στο Bonanza Creek Ranch στο Santa Fe του New Mexico, ένα γνωστό σκηνικό που έχει χρησιμοποιηθεί από πολλές ταινίες σαν τα Hostiles και The Ballad of Buster Scruggs.

    Χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όπλο που κρατούσε ο πρωταγωνιστής Alec Baldwin εκπυρσοκρότησε και σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins (Archenemy), ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον σκηνοθέτη Joel Souza (Crown Vic) ο οποίος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση!

    Όπως ήταν φυσικό, η παραγωγή διακόπηκε άμεσα με την τοπική αστυνομία να ανακρίνει όλους τους εμπλεκόμενους χωρίς όμως προς το παρόν να ασκηθεί δίωξη σε βάρος είτε του ηθοποιού είτε του prop master.

    Έχουν περάσει 28 χρόνια από τη τελευταία φορά που συνέβη ένα παρόμοιο περιστατικό στα γυρίσματα του θρυλικού The Crow όταν στον ηθοποιό Michael Massee δόθηκε κατά λάθος όπλο το οποίο περιείχε αληθινές σφαίρες, με αποτέλεσμα όταν εκείνος πυροβόλησε προς τον ηθοποιό Brandon Lee, να τον σκοτώσει.

    Για την ιστορία, στο Rust συμπρωταγωνιστούσαν οι Travis Fimmel (Danger Close), Jensen Ackles (My Bloody Valentine) και Frances Fisher (Holidate), με τη μοίρα της ταινίας προφανώς να βρίσκεται στον αέρα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τραγωδία σε γυρίσματα με τον Alec Baldwin να σκοτώνει τη φωτογράφο και να τραυματίζει σοβαρά το σκηνοθέτη της νέας του ταινίας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top