F Feathers trailer: Το Μεγάλο Βραβείο της Εβδομάδας Κριτικών του φεστιβάλ των Καννών πήγε σε μία... κότα! - FilmBoy Feathers trailer: Το Μεγάλο Βραβείο της Εβδομάδας Κριτικών του φεστιβάλ των Καννών πήγε σε μία... κότα! - FilmBoy
  • Latest News

    Feathers trailer: Το Μεγάλο Βραβείο της Εβδομάδας Κριτικών του φεστιβάλ των Καννών πήγε σε μία... κότα!


    Το Φεστιβάλ των Καννών δεν είναι γνωστό για τη δεκτικότητά του σε ιδιαίτερα ιδιόρρυθμες ταινίες, ωστόσο χάρη στα προγράμματα που κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα παράλληλα με το διεθνές διαγωνιστικό, αρκετές τέτοιες βρίσκουν θέση σε αυτό, όπως το αιγυπτιακό Feathers που όχι μόνο συμμετείχε αλλά κέρδισε και το Μεγάλο Βραβείο της Εβδομάδας Κριτικών.

    Η ταινία μας συστήνει μια φτωχή φτωχή οικογένεια υπό την "ηγεσία" ενός καταπιεστικού πατέρα. Κατά τη διάρκεια ενός παιδικού πάρτυ, ένα σαχλό μαγικό τρικ μεταμορφώνει τον πατέρα σε κότα! Μια χιονοστιβάδα τρελών συμπτώσεων που ακολουθούν, αλλάζουν τα πάντα και ειδικά τη βαρετή ζωή της μητέρας που τώρα αναγκάζεται να πάρει το πάνω χέρι και να φροντίσει την οικογένειά της.

    Δημιουργός της ταινίας είναι ο πρωτοεμφανιζόμενος Omar El Zohairy, ενώ μεταξύ των παραγωγών βρίσκουμε και την ελληνική Heretic.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Feathers trailer: Το Μεγάλο Βραβείο της Εβδομάδας Κριτικών του φεστιβάλ των Καννών πήγε σε μία... κότα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top