F La Fortuna trailer: Ο Alejandro Amenábar ψάχνει θησαυρούς στα βάθη της θάλασσας, στη πρώτη του επική τηλεοπτική σειρά! - FilmBoy La Fortuna trailer: Ο Alejandro Amenábar ψάχνει θησαυρούς στα βάθη της θάλασσας, στη πρώτη του επική τηλεοπτική σειρά! - FilmBoy
  • Latest News

    La Fortuna trailer: Ο Alejandro Amenábar ψάχνει θησαυρούς στα βάθη της θάλασσας, στη πρώτη του επική τηλεοπτική σειρά!


    Όταν για να βρεις την τελευταία πραγματικά μεγάλη σου ταινία, πρέπει να πας πίσω 17 ολόκληρα χρόνια, καταλαβαίνεις πως η καριέρα σου, μπορεί να μη τέλειωσε αλλά σίγουρα απέχει πολύ από τις ημέρες δόξας της.
    Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον Alejandro Amenábar, δημιουργό των Abre los Ojos, The Others και Mar Adentro που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια μοιάζει να έχει χάσει το μαγικό του άγγιγμα και με ταινίες σαν το Agora και το Mientras dure la Guerra, ίσα που καταφέρνει να διατηρηθεί στην επιφάνεια, και καλύτερα να μη μιλήσω για το Regression...

    Δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη λοιπόν, η είδηση πως ο Χιλιανός δοκιμάζει για πρώτη φορά τη τύχη του στη μικρή οθόνη παρουσιάζοντας την περιπετειώδη σειρά La Fortuna.

    Η σειρά αποτελεί διασκευή του ομότιτλου comic των Guillermo Corral & Paco Roca, με τον Amenábar να έχει αναλάβει τη διασκευή σε συνεργασία με τον Alejandro Hernández του La Línea Invisible.

    Η ιστορίας μας συστήνει τον Álex Ventura, ένα νέο και άπειρο διπλωμάτη που άθελά του βρίσκεται να ηγείται μιας αποστολής που θα αμφισβητήσει τα πιστεύω του: να ανακτήσει τον υποβρύχιο θησαυρό που έκλεψε ο Frank Wild, ένας τυχοδιώκτης που ταξιδεύει στον κόσμο λεηλατώντας την βυθισμένη στους ωκεανούς παγκόσμια κληρονομιά. Μαζί με την ειδική στα όπλα Lucia και το Αμερικάνο δικηγόρο Jonas Pierce ξεκινούν μια περιπέτεια που θα τους αλλάξει τη ζωή.

    Τη παραγωγή έχει αναλάβει η ισπανική Movistar+ σε συνεργασία με την αμερικάνικη AMC, με τον Amenábar να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και των 6 επεισοδίων.

    Το διεθνές cast απαρτίζουν οι Álvaro Mel (La Otra Mirada), Ana Polvorosa (Las Chicas del Cable), Clarke Peters (Chance), T'Nia Miller (The Haunting of Bly Manor), Pedro Casablanc (Bajo la Rosa), Karra Elejalde (100 Metros), Manolo Solo (30 Monedas), Mari Carmen Sánchez (La Casa de Papel), Juan Carlos Vellido (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) και ο Stanley Tucci (Supernova).

    Το La Fortuna θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: La Fortuna trailer: Ο Alejandro Amenábar ψάχνει θησαυρούς στα βάθη της θάλασσας, στη πρώτη του επική τηλεοπτική σειρά! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top